50

Анонимен

преди 2 години

Трябва да оправдаеш парите на soros и Отворено общество... само да не се задавиш от жаждата си за власт.

49

Асен

преди 2 години

Иванов отново се е заблудил, че ще участва в управлението, колкото и да им се иска на спонсорите му!

48

Анонимен

преди 2 години

МУХАХАХА

47

Фатих

преди 2 години

Коалиционно управление в което теб и партийката ти няма да ви има....Право у бунището на историята сте...Хахахаа

46

Анонимен

преди 2 години

Бай ставре, ще го хванеш бат си Бойко Борисов за купото бири и може да го поразкараш по ларгото. Схващаш ли?

45

Анонимен

преди 2 години

Какво коалиционно управление бълнуваш бе ристьо? Те твоите не те искат, ти се каниш да влизаш в коалиция. Коалиция ще има но без тебе! Кирцата е на мода сега. Ти си аут от играта.

44

бай Ставри

преди 2 години

Аз съм търпелив. Ще изчакам да минат изборите, да сменят главния прокурор Гешев (па дори и да стигнем до Велико Народно Събрание ако потребе), тогава Бойко Борисов е добре дошъл при мене! Място ще се намери винаги!

43

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев, ти и за Главен прокурор се готвеше, дори създаде Закон за изборна гл. прокурор, пък не те избраха. Същото е с мечтата ти да управляваш България. Няма партия, която да се коалира с некадърен лъжец, с болни амбиции, като тебе. Затова, бойкикев гледай да не изпуснеш грантовете, защото Мустафато май предпочита Кокореца и Канадеца и милионите ще отидат при тях....и тогава какво ще правиш, а некадърнико.

42

Анонимен

преди 2 години

Ами ако на балотаж идат Герджиков и карадайъ, кого ще подкрепиш?

41

Гражданин

преди 2 години

С кого "коалиция"? С ГЕРБ и ДПС ли? Когато Радев ви подкрепи открито беше добре,нали?Вашият отговор обаче е "Неблагодарност"За да няма правителство разделяте вината с ИТН. Панов не може да бъде двигател на реформата в "Съдебната система"Много добре го знаете,но някак си го премълчавате. Време е малко по сериозно да се отнасяте към съдбините на България.

40

НИЕ

преди 2 години

Да не забравите във вашата пишман кръчмарска коалиция Йоло Денев. Имате си певец, оркестър куку бенд, Мая е чудесна за водеща а Йоло ще обира фасовете пред кръчмата.

39

D

преди 2 години

Вие ще сте първите санкционирани на изборите, заради алчонстта ви. Само стойте и гледайте какъв мини сериал ще стане. Аз лично вече не ви подкрепям.

38

жалка картинка

преди 2 години

ицко и мая обшата се залепят за всеки само и само да влезнат в парламента , а импексова вече раздава постове , срещу подкрепа .

37

Анонимен

преди 2 години

С Панов ще вземат 3% макс. Този човек не може да каже няколко свързани изречения, а най вече на либерални теми! Изглежда си естествено фрустриран без никой нищо дори да говори с него.

36

Анонимен

преди 2 години

Христо абстинента,изпопотил се е под мустака,за 20 лева дава всичко.

35

Анонимен

преди 2 години

Като гледам снимката гони по килограми Мирчев и тоя заприличва на тюлен.

34

О, божке

преди 2 години

С кого, бе. Вие ще имате към 10% и то макс. Голям майтап. Останалите протестъри още десетина. Итн и те десет. Каква коалиция, какви пет лева.

33

Дааа

преди 2 години

До АнонименМоже да са му я купили дипломата на Ристю или да са му я подарили за бъдещо отблагодаряване...

32

Анонимен

преди 2 години

Преди всеки парламент Ристьо пирата точи зъби, облизва се... Но накрая пак гладен излиза.. Хич не му върви. Дано този път успее нещо да хапне и той.

31

Реалист

преди 2 години

А бе Ристьо, а бе Маджо, изчадие Прокопиево-оправете първо собствените си бакий. Намери се един достоен член на пртията ви да каже истината в очите ви.