294

Анонимен

преди 2 години

Ивайла Бакалова ще води варненската листа.............

293

Анонимен

преди 2 години

А каква компетенция имаха да са народни представители тези досега?

292

Анонимен

преди 2 години

Кире, не събирай извйесни баклуци от шообизнеса................Слави даде добър урокк на всички шоомени кандидати за слава.................Ицо Хазарта не е по-рализчен от Луна Президента................И прякорът му е неприличен, дубайски и божковски......................

291

Анонимен

преди 2 години

Очевидно е, че досега не са правили психотест на кандидат-депутатите и на "избраните" депутати. Погледнете само какви са ни всички досегашни депутати с малки изключения. Със страшни "умения и знания" да творят закони, после да ги поправят и така... десетки поправки на закони ... с порти, а не с вратички!

290

Анонимен

преди 2 години

И ако питате Петков какво прави Ицо Хазарта в неговите листи, той ще почне пак с изтърканите до болка клишета от рода "той ми е приятел, той е честен и почтен...." и т.н. и т.н. И като го слушаш този зализан пуяк, направо ти идва да се пръснеш от честност и почтеност.

289

сс

преди 2 години

Ицо хазарта беше от ДСБ, после пя на концерт на герб, сега при ПП. Ей това се казва принципност

288

Бай Пешо

преди 2 години

И ти ли се продаде бе? Ок, щом си избрал добре. Ама после да не се чудиш, като станеш политически труп, че никой не иска да ти ходи на концертите, или да ти купува албумите.

287

Мда

преди 2 години

Явно няма да гласувам за ПП. Исках, но вече нямам желание.

286

емигрант от 22 г

преди 2 години

Ще свърши,като Йоло Денев, Джорж Ганчев, Сидеров, Лудото Яне,Бареков, Славчо-чалгарят и ...до тук.След това всеки откъдето е дошъл.Да де -нека да опита.Това си е наша демокрация-по български.

285

неангажиращо мнение

преди 2 години

За сведение на част от пишештите тук. Голяма част от законите обикновено се пишат от хора служещи на заинтересованите отрасли. Затова партиите събират популярни личности за депутати, които трябва да са послушни. Депутатите само гласуват. Затова и на изборите отиват по-малко от 50% от имащите право на глас. Останалите не виждат смисъл.

284

Влак GT

преди 2 години

Браво! ----Най-накрая се събраха!-------- Измамници от всички поприща съединявайте се!!!

283

9

преди 2 години

Силно рамо в борбата с легализацията на ганджа :) Всички ще ходят усмихнати и доволни от живота! Мачкай, Ицо!

282

хм хм хм

преди 2 години

че кво му е?! Слави и Луна могат, Ицо да не може.... Незнам как Николета Лозанова не са я включили още някъде - тя ще обере със сигурност мъжкия вот в страната

281

Майко мила!

преди 2 години

По харвардски - да направим рап певец (който аз искрено харесвам като певец) депутат, да законотворства и да променя държавата! Това ли са ги учили в Харвадд? За два часа интервю как му прецениха управленския потенциал?

280

Анонимен

преди 2 години

Няма друга такава държава в която спортисти, чалга певици, певци, актьори и подобни си мислят че могат да са в политиката. Сцената не е като политиката, там се искат други учения на които от тези им липсват. На запад се ходи в топ университети, училища, колежи за политици. Те трябва да разбират от международни интереси и политика, а не 10000 човека са дошли на чашга парти значи ставам за политик.

279

истина

преди 2 години

Ицо, политиката не е да се отриваш в разголени мацки. Политиката е *** работа, и от нея ще излезеш мръсен и ненужен.

278

Просто питам

преди 2 години

Не беше ли по логично, Ицо Хазарта да води листите на Делян Пеевски

277

извод

преди 2 години

Може да е певец, но е от тези, които имат много повече гънки на мозъка си , в сравнение с голяма част от пишештите ***.

276

Тъй де

преди 2 години

Нормално. Човекът работеше в сектор, в който след 40 няма как да е успешен и си търсеше в какво да се преквалифицира защото не може още дълго да е рапър. А Киро Канадеца няма хора и активно си търси муцунки. Забележете, звъннал му по телефона и няколко часа му обяснявал кой е. И това човек, който твърди, че е завършил Харвард и е успешен бизнесмен. И има ей така на разположение часове да запознава Ицето с биографията си

275

Гласоподавател

преди 2 години

За Ицо хазарта може да се каже само едно: Хигиена нулева, по-зле и от Албена Вулева. Може пък да е новият министър на халтурата....