31

ЦИНИК

преди 2 години

ГНУС БРЯАА! ПФУУУУ!

30

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм подозирал че Щатите ще се променят толкова. Навремето, когато Горбачов почна Перестройката, никой не вярваше че СССР ще се сгромоляса, но стана. Кой знае какво ни чака следващите години?

29

А Библията кога

преди 2 години

ще я забраните? Щото там пише, че Бог е създал мъжа и жената. И после са им се родили двама сина, демек деца от мъжки пол. Дева Мария и нея да я забраните, да остане само Светия Дух като гълъб, на него полът не му личи.

28

Поп Груио

преди 2 години

Споко бог си знае делата

27

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860: Келти, казваш? А да ти напомня ли, че в Ирландия въведоха еднополовите бракове след референдум, на който твоите келти се произнесоха "ЗА" тях?

26

Обективен

преди 2 години

Версията,че Том гони Джери за да го изяде е променена. Те са интимни приятели и Том иска да оправи мишока,затова го преследва.

25

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Само малкото чисти Келти са ми надеждата в САЩ. Келтите са мъжкари като нас и е нужно да се противопоставят на това извращение.

24

Как изглежда

преди 2 години

един полово неутрален биберон? Може би не трябва да наподобява женска гърда, за да не го асоциира детето с кърмене?

23

Края на запада

преди 2 години

Тия съвсем обърнаха резбата! Спомняма си скорошната реклама на военната им служба със анимацията за капрал Ема с двете майки който се оженили! Бая майтап отнесоха !

22

Изненадани?!

преди 2 години

"И новият Супермен е... бисексуален" :):):)

21

999

преди 2 години

Децата ПОНАЧАЛО СА ПОЛОВО НЕУТРАЛНИ. ЗАПОЧНАТ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ ПО- КЪСНО , НО ПОЛОВО НЕУТРАЛНИ НЕ ЗНАЧИ БИСЕКСУАЛНИ ИЛИ ПЪК ГЕЙ!

20

О хо хо

преди 2 години

Скоро : роклички за момченца и диадеми с магически цветенца и принцеси. Вижте, може да има родени гей, но може и да те направят гей. Лесно е, достатъчно е първо да се промени психиката. Също така - кому е нужна тази гей РЕКЛАМА? БАТМАН СЪЩО ЩЯЛ ДА Е БИСЕКСУАЛЕН. КОМУ Е НУЖНО ТОВА?! ЗАПОЧВАМ ДА ПОДКРЕПЯМ ПУТИН, ПОНЕ В ТОВА Е НОРМАЛЕН.

19

до 14

преди 2 години

Не е до Ив, ами до Ива.

18

Няма такова животно

преди 2 години

като "полов неутралитет". Половата идентичност е в основата на психичното развитие и всеки опит да бъде изкуствено моделирана или възпрепятствана води до осакатяване на психиката. Човек има много аспекти на идентичността - семейна, национална, расова, впоследствие професионална и културна и т.н. Всички те се развиват, докато той израства. Принадлежността към дадено семейство и даден пол е сред първите осъзнати характеристики на личността. Със същия успех може да направите щандове за кучекотки.

17

Неутрален = ваксина

преди 2 години

Там вече със помоща на иглата това ще е новото нормално !

16

Адвокат Хaджиreйев

преди 2 години

Победихме

15

Сашо от Варна

преди 2 години

Света се побърка....посегнаха и на децата, Западната "демокрация" не донесе нищо хубаво на този Свят

14

Анонимен

преди 2 години

Да си идва Тръмп и да оправя нещата, че вече не се търпи!

13

Анонимен

преди 2 години

мамо защо куклата барби има подутина отпред -Това не е подутина скъпа ,това е б.у.ба.Гответе се за новия световен ред.Догодина иде.

12

Анонимен

преди 2 години

Всичко това започна с "Occupy Wall Street" движението, помните ли? Започнаха да се оплакват, че протестиращите били от средната класа, че повечето били бели, че нямало много преставители на малцинствата в протестите, защото те, добрите и зеснти малцинства били зпалашени от лошите били (нищо, че 99% от елита на САЩ са бели мъже) ... И се изпокараха и всичко приключи.