16

Анонимен

преди 2 години

Колко струва в България да прегазиш пешеходец на пешеходна пътека? Питам за един приятел от зап. Европа, защото той ми казва, че там може и да влезеш в затвора веднага, не било въпрос на пари! Лек ден и гледайте да не ви прегази някой с валяк!

15

Съвет

преди 2 години

Пешеходецо, умирайки под колелата на прегазилата те кола на пешеходна пътека, помни , че си имал право !

14

Анонимен

преди 2 години

Виновни са от безотговорните институции, в ЕС си има правила и минимални изисквания за безопасност, като голямата част от пътните ни съоръжения не отговарят даже на българските изисквания от средата на миналия век.

13

Анонимен

преди 2 години

Когато ,първата кола спре ,за да изчака пешходеца ,втората е подмине и мине през пешеходеца ,на пешеходната пътека ,кой е виновен ???Цвета на дрехите ,слънцето ,светлините на колата и малумника -шофьор ?!?

12

Pepe

преди 2 години

Бог да го прости човека! Те точно преди пътеката, лява лента и засилват....

11

Анонимен

преди 2 години

Това там е една от безумните пешеходни пътеки, крайно време е да направят някакъв пешеходен надлез.

10

Анонимен

преди 2 години

Пешеходецът, ако е достатъчно внимателен... не може да бъде лесно прегазен, дори от невнимателе шофьор... И двамата имат вина. Ако е бягал и изскочил в последния момент на пътеката...? Всяка кола си има спирачен път...

9

Анонимен

преди 2 години

Ми съда е ясен ,пешеходеца е виновен )

8

Анонимен

преди 2 години

Преди и след Всяка Пешеходна Пътека ТРЯБВА да има Легнал Полицай Задължителнооо!!Колко хора. Трябва да загинат още ,за да го разберете. !! Б

7

Анонимен

преди 2 години

ставали сенки... ти сериозен ли си. при скорост 50 км в час и халогенките които имат повечето коли се вижда всичко. проблемът е че повечето хора карат доста над ограниченията, не гледат знаци сигнализиращи пешеходна пътека, не спират и да чака някой дори, и в същото време говорят по телефона, ядат, пият кафе и карат към работа, псувайки всичко живо. ЗАКОН: спиране на пещеходна пътека и да не чака никой. като конфискувате няколко хиляди таралясника и отнемете книжките на джигитите до живот, да видите стадото как ще се изучи.

6

Анонимен

преди 2 години

Легнали полицаи навсякъде е единственото спасение. Много от нашенските шофьори имат самочувствие на състезатели от Формула 1 и не им пука особено за пешеходците, но виж над таратайките си треперят

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5Бог да го прости починалия, но 5 има право. Светещите фарове създават подсъзнателно напомнят на пешеходеца на очи и създават представа, че шофьора няма как да не вижда пресичащия. Реалността обаче е друга - в тъмно и дъждовно време хората, особено облечените в тъмни дрехи, изглеждат като неясни сенки и много често остават тотално невидими за водачите до последния момент, когато вече няма време за реакция. Пешеходците имат предимство, но отговорността е и тяхна. Внимавайте!

4

Анонимен

преди 2 години

направете цялото село 30 км в час зона. да видите колко жертви ще има. да видите и замърсяването как ще намалее. и големите шофери как ще си житкат с метрото вместо да газят слабите и бедните.

3

Анонимен

преди 2 години

С черни обувки, тъмен панталон, тъмна горна дреха и тъмна шапка. Познах ли? И точно в 7:00 е като невидимият.

2

Анонимен

преди 2 години

радево време еййййй

1

.

преди 2 години

За сметка на това , служителите на КАТ са глобили 20 нарушителя за мигач и дневни от некой храст. Уточнение , да прегазиш човек на пътя не е инцидент , това е убийство по непредпазливост (и простотия ганьовска) и в нормалните общества , където шкембетата не се крият по храстите да пишат за дребни нарушения се наказва сурово.