162

Анонимен

преди 2 години

Е това що? Да не би да го е хванало шубето да не го бият? Щото в същото време, в друга статия четем мнение на една докторка, че "пикът на четвъртата вълна тепърва предстои"!А сега де? Кой лъже, кой маже?

161

Анонимен

преди 2 години

Браво Ветанка, от четвъртия път може и да успееш да уцелиш

160

Анонимен

преди 2 години

не знам дали знаете, че за SARS-COV-1, който е индентичен със SARS-COV-2 още няма открита ваксина. Но за втория създадоха много бързо.

159

гостенче

преди 2 години

И Професорче да ме наричат че и да ме наритат, първа радост ще е за Мене.

158

Анонимен

преди 2 години

Един е ковидът и Витанов е негов пророк!

157

Не!

преди 2 години

Хайде да тричаме Витанката :D

156

Анонимен

преди 2 години

Всички медии са настръхнали и очакват нови рестрикции и локдаун в Сф, ама тоя гений вика: Прогнозирам, че няма да има! Бездарие пълно!

155

Жеко

преди 2 години

Молим ти се бате Витанов да ни спасиш от вируса като се прибереш в стаята си на третия етаж!

154

България над всичко

преди 2 години

"пророк за вчера ".. ама не е виновна математиката разбира се.. тя е велика наука.. просто този е некадърник

153

тъй де

преди 2 години

Този пак е кандидат за пипане на гумите по колата му!

152

България над всичко

преди 2 години

тъпотията с КПП - та ли унищожи епидемията в зародиш, бе заплатаджия

151

Сина

преди 2 години

Хващаме всички и ги затваряме за три седмици вкъщи под ключ и край, пандемията свършва - От това изречение на Витанов личи плиткоумието му. Задръстен математик

150

Анонимен

преди 2 години

Този явно е решил, че като така и така прогнозите му винаги се оказват грешни, в такъв случай ако прогнозира, че новите случаи ще започнат да намаляват, според правилото, че прогнозите му са грешни, трябва да започнат да се увеличават и най-накрая да се мре яко и да има локдауни.

149

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Козела обаче няма спиране....всеки ден с новина! Фандъкова Ще му намери работа и на тоз кукумицин в общината, както на Мангъров?!? Както намери работа на ченгесара дето би протестиращите под колоните. Ама таке е то - самоковската даскалка приютява всите недоносчета от партията в СО. трЕбе да взимат заплати все пак. А какво става с генерал Годжи?къде го затрихте. Мистър "ще се мре, ама яко ще се мре!". Който се е Фанал с баце - добро не е видял.

148

Чоко

преди 2 години

Мерките ви винаги са били нелепи. Изразяват се в това да затворите моловете и да изпратите децата вкъщи. Защо не затворите големите вериги магазини или пък градския транспорт. Вие виждали ли сте 1,5 метра дистанция в някой магазин. За метрото не питам изобщо. Защо трябва да страдат децата ? Защо трябва да ги лишавате две години от социални контакти ?

147

vlady

преди 2 години

Браво на големия пианист Витанов - редовно постига делириум с халюцинации.

146

дада

преди 2 години

ся го карам тоя създаден грип и е мноого гаден мн. долни типове са го измислили МНОГО! то от години фармациите експериментират с хората не бе птичи свински и къф ли не грип да пробват как реагират ама това засега беше топ злодеянието на световните злодеи и това е началото. зимата иде и неразбирам тоо свирчо как я смята *** невиждам повод заразените да спадат с ваксина или без той си върлува тая вирус разработка върлуяа си бе хваща и ваксинирани *** тва е за стадото глупците съдбата

145

Активист на БСП

преди 2 години

Тоя лъже повече и от Банкянската Тиква!!!

144

Анонимен

преди 2 години

КОГА ЩЕ ВЪВЕДЕТЕ 3-ТАТА ДОЗА В ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ.ваксинирах се с 3та игла пфайзер никъде не е отразено.дадоха ми някакво картонче с нечетливи и разкривени цифри.колко време ви трябва да се размърдате!!!!!!!!!само изборите са ви важни.

143

Аргумент

преди 2 години

Всичко е предизборна пушилка. Умирайте бвно, неусетно почти.