38

Анонимен

преди 2 години

Родната милиция хваща само най глупавите и себеподобни измамници.. Тези ако действаха само в България като много техни колеги нищо нямаше да им се случи, но в случая взели парите на германци и всичко минава на друго ниво и съвсем други институции започват да работят..

37

Анонимен

преди 2 години

То в софия инвестират всякакви измамници и правят даже и измислени стартъпове.

36

Анонимен

преди 2 години

Аз само като чуя чужд акцент звучащ като банциг и ми светват всички червени лампи. Обикновенно затварям телефона освен ако нямам свободно време и скучая. Държа ги докрай на линията за да загубя и тяхното време.

35

Агнето Меркел

преди 2 години

Няма нищо , нали са в Европейския Съюз !!

34

светнат

преди 2 години

Докато има шарани в язовира ще има и рибари.Бедните германци като чули за доходност от 10% се юрнали да инвестират.И тайничко злорадстват, че изиграли Sparkasse, която давала 0,10 %.

33

Що питаш?

преди 2 години

А българи измамени в Германия - йок? Та всеки лъже според възможностите си и според умствените си способности. Като им продадат Айфеловата кула за скрап да се оплачат на арменския поп...

32

Тони

преди 2 години

Те са си виновни, искат лесни пари, учстват в пирамиди.Като са глупави и алчни, така им се пада.Пирамиди с финансови измами има навсякъде, не само в България. Да се хванат да работят истинска работа тези дойчовци.

31

Бай Гроздан

преди 2 години

В нечии чекмеджета влизат по милион на седмица,а годината им 52 седмици.

30

Анонимен

преди 2 години

Само за 7 години, 7 милирда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно ебливо-крадливо-лъжливо-дръгливото балканско племе буллгарско. В странство някой срещне ли се с булгаропитекус веднъж, на втора среща отива със заточен ятаган, чифте боздугани, кръстосани пищови, заредена картечница, гранатомет, моторна резачка, сандък ръчни гранати и огнеФъргачка.

29

Антихрист

преди 2 години

30 млн. са нищо пари. 30 млрд. са нещо. Пак кокошкарски истории.

28

Анонимен

преди 2 години

От България съвсем не означава (само) от българи. Нека сме наясно.

27

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо чудно при толкова /български граждани/, а не българи. Българи и български граждани НЕ Е едно и също.

26

Румен

преди 2 години

Ето къде работят жендърчетата програмисти. С технологии нищо не се постига, трябва да се забранят тези женски професии. Мъжете трябва да са миньори, да работят с двете си ръце и да изкарват истински пари.

25

Христо Христов

преди 2 години

Както колегата 23 правилно отбелязва: християнско-юдeйски ценности.

24

Христо Христов

преди 2 години

Няма лошо, че немските мошеници са изгорели. Отделно, кипърската връзка да не е другарят плевнелиев - известен консултант по кипърски офшорки?!

23

Анонимен

преди 2 години

България е била Румънията на Германия в телефонните измами..................Гешев защо оглушително мълчи? Роммите лъжат българите, българите лъжат германците..............Прокуратурата и ДАНС не са чували нищо.

22

Анонимен

преди 2 години

Прокуроршата Гешева каза, че заловила всички телефонни измамници..............Тези телефонни измамници не ги залови и не се е чувало да са ги гонили Прокуроршата Гешева и Бойка от Банкя.

21

Анонимен

преди 2 години

Кой луд германец пазарува от ***????

20

Анонимен

преди 2 години

Влогърът Любомир Жечев посредством малко свободно време и интернет връзка разобличи една таква фирмичака у БеГе-то, та да питам прокоратурата ще обърне ли внимание и на нея? Че бая гражданя са изгорели. Осъзнавате ли българските институции колко НЕ работят?

19

Анонимен

преди 2 години

какви българи бе. фирмата е на израелец. нашите са четяли от заготовки и са си говорили с жертвите. със сигурност са знаели какво става но са бачкали на заплатка не на процент. германските финансови "съветници" по банките играя абсолютно същите игри ама тях никой не ги гони. швейцарците дето ули хьонес им занесе пълен багажник с евра и онея му ги проиграха дали ги гони полицията как мислиш?