91

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа беше повод да се уволни поредния началник и да се назначи наш. И нашият да излезе няколко пъти по телевизията, да го видят всички, да наплюе предишното ръководство, да каже няколко неграмотни приказки и толкоз.

90

Анонимен

преди 2 години

Екипажът остави вратите на машинното отделение отворени и се изнесе бързо-бързо. Още на вторияден трябваше да ги арестуват и толказ!

89

Анонимен

преди 2 години

2 часа тоя кораб е плавал към брега извън курса. Или нямаме никакви радари и брегова охрана, която да пази водната ни граница или и те са спали като тоя капитан.

88

ишкембе чООООрба

преди 2 години

Води се потънал сега. А преди какъв беше? Един хууууууи за чорбаджиите от тюркийето. Няколко пъти.

87

Анонимен

преди 2 години

Радев, щом го наричате Фигурант, защо искате да прави нещо, освен да изпълнява конституционното си задължение да има представителни функции. Изберете! Руски или американски агент е, изберете! Той или някакъв професор със съмнителни научни постижения и безсъмнено мекотело ще ни бъде президент, изберете! А може би Луна? Изберете!

86

Анонимен

преди 2 години

До О хо хо............Люковете не са затворени от тези, които ще ги разпитват, съдят и затворят. В цялата история има БЪЛГАРСКА СЛЕДА! Защо не се задейства Бреговата охрана? Имаме радари и някакви катерчета с по една картечница, вярвам. Хеликоптер кугар, поне един боен самолет. Я "Вера Су" да се беше запътил КЪМ БРЕГОВЕТЕ НА РУСКИЯ КРИМ! О хо хо!

85

Анонимен

преди 2 години

Чакахте да се оттегли морето..........българска работа та българска!

84

Анонимен

преди 2 години

Някога имахме най-големия специалист по морско право - проф. Янков, на когото седесарите попречиха да заеме много висок пост, мисля - в ООН. Сега такива няма! За мен това е една нагласена история, казах го още първия ден! Заговор, провокация, престъпление! Капитанът и помощникът му трябва да бъдат съдени и въдворени за голям срок! Но те са само пионки. По-важно е кой ОТ ТУК Е ИНИЦИАТОРЪТ И С КАКВА ЦЕЛ!

83

Minuva42

преди 2 години

същото това служебно правителсто тегли вече втори голям заем, а не намери време да изпрати плана за възстановяване и развитие като всички останали страни. Пак предишното правителство им е виновно - не бил достатъчно амбициозен. Видяхме каква е амбицията им - зарязаха България без полагащите и се пари от ЕС и се впуснаха в депутатски постове - е те това е амбициозно :)

82

Minuva42

преди 2 години

Когато събират много данъци, това не е заслуга на предното правителство, а на изключително кадърните млади специалсти, които продължават промяната! Но когато не могат да разтоварят един заседнал кораб - естествено е виновно предишното правителство... Изключително дразнещо е, че всички по време на избори се целят с тези послания само в най-необразованите избиратели.

81

Въпрос

преди 2 години

Може ли някой да познае, за Фигуранта Радев ,кой ще е виновен за потъналия кораб?

80

Брр

преди 2 години

Три седмици - чоплене на носа и взиране от брега! Сега бурята ще е виновна, времето, Борисов и Международното положение!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен За лозан панов не знам, ама поЧЕтения и с много топки крадец на интелектуална собственост, Кокоресов ходи твърдо по левия бряг. Дори за благодарност назначиспециалният си тъпкач си за шеф на НАП.

78

О хо хо

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА ЧАКА И МИНУТА С РАЗТОВАРВАНЕТО, ЗАЩОТО СЕЛИТРАТА Е ВЖДОРАЗТВОРИМА И ВЕЧЕ СИГУРНО ЕДНА ЧАСТ Е " РАЗТОВАРЕНА" ОТ МОРЕТО. ТЕ ЗАТОВА И ЛЮКОВЕТЕ НЕ СА ЗАТВОРЕНИ. КОГО ЛЪЖАТ?!

77

Анонимен

преди 2 години

"Властите изчакват преди да почнат разтоварването на товара." Какво чакат??? Правителство, президент, министри т.н. по веригата чакат стотици хиляди литри отровни торове да се разлеят в морето. Тогава Фигурантов ще обяви, че неговото почтено правителство е направило всичковъзможно и се е справило с проблема, ама ония от Гербги саботирали действията на почтените..... А, почтените еколози мълчат като партизани. Къде сте, бе броячи на пеперуди, това е истински екологичен проблем???

76

Миии

преди 2 години

Правилно го определи Лозан Панов :ФАЛШИВ ГЕРОЙ! ИМА И ТАКАВА ПЕСЕН НА ТОДОР КОЛЕВ. ПРИЛЯГА МУ МНОГО!!!

75

АнонимеН

преди 2 години

СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ Е ТОЧНО КАТО САМИЯ РАДЕВ! ЕДИН КУП ПРИКАЗКИ НА ПАЗАРА И РАБОТА СВЪРШЕНА 0! НА РАДЕВ МУ ДАЙ ДА РАЗДАВА ОТ ГОТОВИТЕ ПАРИ ЗА ДА КУПУВА ИЗБОРИТЕ И ДО ТОЛКОВА МУ СТИГА АКЪЛА , ИНАЧЕ ДА СВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА, ТАМ ГО НЯМА НИКАКЪВ!

74

Анонимен

преди 2 години

От 75 до 82 - "Спокойно" можеха да го "дръпнат" на 100 мили и да го "гръм.нат". Черно море така и така е "мърт.во" под 200 метра! И - Чиста работа!

73

Боко

преди 2 години

То затова бай Доган,удълбочава частното си пристанище ,във Варна , с платени от всички нас 300 милиона , за да не му засядат кораби на кея.

72

Отговор

преди 2 години

До 79 Ти в коя махала живееш бе? Корабът бил потънал, но те се справяли ,болниците се пълнят,почиват по сто души на ден, но всичко вървяло по "план",токът хвърчи до небесата, фирмите фалират, та с коя "криза се занимават, че не разбрах! Може би с това че ГЕРБ отново ще е първа политическа сила! Тях май само това ги притеснява. Дреме им за държавата.