11

Ама

преди 2 години

Чудя се защо Курц не вдигна юмрук, и не призова привържениците си на бунт, когато започнаха да го разследват ?! Можеше поне да им купи яйца и домати, за да замярват полицията !

10

пияница мистик

преди 2 години

Курц се обяви твърдо против мигрантите и за затваряне на границите и веднага му скроиха шапка :)))

9

Пич

преди 2 години

Когато в нормалните държави има съмнение за корупция, там политиците си подават оставките веднага. По нашия край ти му доказваш, че е крадец и лъжец, той ти се кара по телевизията и пак се натиска да е във властта. НЯма как да не сме на дъното на всички негативни класации.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами, тогава в Щатите или в Русия повече от половината Сенатори, Конгресмени и Губернатори би трябвало вече да са си подали оставките! -)))) А, да не забравяме и Германия и Франция! У Британия и колониите и - Канада, Австралия и Нова Зеландия решава баба кралица! -)))))

7

Анонимен

преди 2 години

Канадеца вместо оставка направи партия.

6

!!!

преди 2 години

Тиквата дали ще му има и на този телефона? Защото за предния се хвалеше, че го има - явно са обсъждали мерките за насърчаване на корупцията :)

5

пери

преди 2 години

Я колко бързо стават нещата в Австрия! В събота Курц хвърли оставка като премиер (нещо немислимо по наште ширини), в понеделник вече имат нов премиер, готов заклел се. Няма тън-мън. Тука ако беше, първо оставка щяхме да чакаме до куково лято, второ щяха да ни продънят ушите как няма за какво премиерът да я подава, щото е бял и добър, и трето, ако по някаква неведома причина все пак имаше оставка, колко ли време щяхме да чакаме да се закълне друг. Изобщо паралелът с нас е направо невъзможен..

4

Анонимен

преди 2 години

"""""Курц е разследван заради твърдения, че държавни пари са били използвани в корупционна сделка, за да се осигури положително отразяване в таблоиден вестник за него и партията му.""""" ------- Че, това никак не попада под графата корупция, бе! Просто обикновена рекламна агитация! Либералите вече съвсем из.трещяха!

3

Анонимен

преди 2 години

Борисова България е въвела СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, ДС структури екзекутират неудобни на Борисов и Гешев

2

Анонимен

преди 2 години

Той е следващия, на който либералната мафия ще скрои номер.

1

адвокат Тенев

преди 2 години

Интересно, навсякъде по света независимо от системата с малки изключения полагат клетва. За какво....за да крадат и те ли?