35

редактор

преди 2 години

Статията може и да е интересна, но след като в първото изречение са налице две правописни грешки, спрях дотам.... принципно, когато изписваш на кирилица ЦРУ, а не CIA, би следвало и MI6 да е Ми 6, и правилното е "на път", не "напът"...

34

Анонимен

преди 2 години

Ох как се стреснах! За момент ми заприлича на Тодор Кантарджиев с тия мустаци, но после видях че са доста бели, няма как да е той.

33

Анонимен

преди 2 години

е заради такива митове и легенди сега хората предпочитат да вярват, че ковид е изсмислица и ваксината ги чипира. Източниците на информация са близки/или нпараво идентични/ и вече не знаеш кое е истина и кое лъжа.

32

Анонимен

преди 2 години

Това ли измислиха, за да оправдаят съсипването от тяхна страна на арабския свят? А всички останали, които имат ядрено оръжие са безобидни, вкл. и САЩ? Не разбрах, човекът с какво е опасен, с това, че е смятал, че и неговата държава трявба да разполага с оръжие, с каквото разполагат най-силните? Че кой ще иска ходи на престрелка с нож?

31

Асан

преди 2 години

*** умря и Осама умря... Сега върлуват само Тиквата и Урсула :)))

30

Бен Ган

преди 2 години

Много сте ми смешни с възхваляването на някакви измамници, бивши и настоящи мафиоти и тем подобни. Даже филми и сериали пускате. Гордостта на БЪЛГАРИЯ! ,,Братя, Под прикритие'' и други тям подобни П Р О С Т О Т И И !

29

ВЕРСИЯ ПРОСТА

преди 2 години

УХАН преведено на саксофонски език означава ЦЕРН и сочна псувня от Китай за некадърноста на лъжците Питър Хикс и Англия барабар с останалите Ю Кей *** и САЩ........КОВИД е МАТЕРИАЛЕН и още как МАТЕРИАЛЕН ВИРУС успял да унищожи НИЩОТО построено от Англия и САЩ от 2001 чак до 2019......Вижте я Турция с войната в Кипър от 1974 успяла да унищожи всичко построено от 9 май 1945 до 11.09.2001 и умишлено с тяхно одобрение предизвиква нови войни и кървища за да замаскира предишните..СРАМ

28

Колега УМНИК

преди 2 години

До Христо Христов..............ОСАМА имаше смъртна присъда много преди 11.9.01 но някак си "ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОЕНЕН" очакващ да напердаши САЩ ако го нападнат...Дори половинчато се заоправдаваше че нямал нищо общо с 11.9.2001 но подкрепял атентатите от 11.9.01 както подкрепял всички атентати срещу САЩ и оставяи впечатлението че ще подкрепи и всички други атентати срещу САЩ и даже че ще пререже лично гърлото на последния жив АнглоАмериканец!В ПЕТРОЛНИЯ бизнес се изчислява КРАЯТ НА ПЕТРОЛА та от там

27

Абдал Кадир Хан

преди 2 години

Какво ме интересува тая новина? Добре че не я прочетох.

26

Анонимен

преди 2 години

До SS - Бай Ганцо - Физицист!

25

Анонимен

преди 2 години

Тва което стана ясно е че ядрената бомба се пали с граната :)))))) Хвърляш една лимонка върху уран и готово :)))))))) Аман от разбирачи . Ама гранатата трябва да е като футболна топка :))))))))) Направо гюле с фитил :))))))

24

SS

преди 2 години

Много ядрени физици и разбирачи ? В днес бг аудиторията от професор нагоре ! Тикви с тикви !

23

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Колко е грозно някакъв психар да употребява по крадлив османски еврейски обичай Българската Титла "Кан"! И какво му е канското на тоя соnoлъ турски? Нищо. Така и въз те одителният процес бе извършен от руските евреи като Луканов в България,които ,за да прикрият истинската идентичност на турци и евреи им поставиха български имена.

22

Най опасен е Пеевски

преди 2 години

Въпреки всичко пак е във политиката и пак има цялата власт като отроче между ДАНС и Мафията

21

Анонимен

преди 2 години

До Молла Омар Ядрен взрив не се пали от конвенционален а от неутрони . Един неутрон избива три а те пък по още три и така на татък. Водорода се пали по друг начин . Само електронните облаци пречат на ядрата да се слеят . Нищо друго .

20

Ми Тьо

преди 2 години

Имам чувството, че без враг Запада е заминал. Те станаха бетер комунистите - някой все им мрази блаженството. Навремето руснаците твърдяха, че такова същество Бин Ладен не съществува и американците уж го убили тайно, пък други ги мъкнаха по света да ги изтезават. Стават безинтересни вече. Кашоги го заклаха като npace в посолство, но нали пустинните фараони си перат парите при тях.

19

Асан

преди 2 години

Тиквата най опасния бандит у РъБъ :)))

18

Личен Лекар

преди 2 години

... Мдааа, Осама Бин Ладен наистина ми се виждаше бледен напоследък.Та му предписах свинско и червено вино да зачерви малко бузките ... А то какво било. Тежък случай. Точно като онзи, когато цяла година лекувах Си ДзинПин от жълтеница .

17

МНЕНИЕ

преди 2 години

Тези Истории са като Шехерезада и 1001 желания . Като видя ДВ и подписа на редактора тръпна в Очакване .

16

Госу

преди 2 години

Да, напълно логично е ядрените технологии да бъдат на разположение само на Запада, защото в противен случай бих амогли да попаднат в ръцете на някой, който току-виж започнал да пуска атомни бомби над градове. Oh wait...