126

Сюлейман паша

преди 2 години

До КРАСИ! Измислихте някакви ,,права",които са за показ само и си мислите,че сте ни изльгали и че ние ви вярваме!Искаме най важното,което спомага един човек да се чувства част от нация-родния език!Турският ни език!Без да ни баламосвате,че уж родителите не искали,за да научели децата им бьлгарски!Искам пьрво децата ми да знаят да пишат и говорят на родния си език-турския!Пьк вашия -вие си го говорете помежду си- той не е моят роден език!Анладьн мь?!

125

Сюлейман паша

преди 2 години

До 19 ! ,,...ще ни обрязва,ще ни сьбори цьрквите,ще набира еничари..." Ами лошо ли ще е да се обрежеш? *** ще льщи като герм. каска в лунна Стал...грдска нощ,пьк и жената ще сияе от радост!Цьркви не руши турчина,но пьк вие ни обезличихте джамиите!!!Даже в центьра на Ист-ул ви вьзстановихме една за 4млна $!Ее,еничари ще набираме,да не мислиш,че ще те хрантутим пак за правене на нищо?!Дойдем ли пак няма да има повече,,пушка на рамо,Балкана,чевермето и да се лее руйно вино"!Ще има яко бчкане

124

О хо хо

преди 2 години

Пеевски уличен и по Магнитски, и по Пандора, а ДПС ГО ПАЗЯТ КАТО МУ ДАВАТ ДЕПУТАТСКО МЯСТО ЗАРАДИ ИМУНИТЕТА!!!! АМИ КАТО Е НЕВИНЕН - ДА МИНЕ ПРЕЗ СЪД, АМА НЕ! ЗНАЧИ ИНДИРЕКТНО 7П6 ПРИЗНАВАТ, ЧЕ ПЕЕВСКИ ВЪОБЩЕ НЕ Е ЧИСТ!!! ПОЗОР, ГНУС И СМРАД!!!

123

Анонимен

преди 2 години

аз няма нищо против президент от друг етнос, стига да е патриот. този конкретно не е, за съжаление.

122

възраждане

преди 2 години

е истината

121

Анонимен

преди 2 години

Карадайь след като е етнически турчин и щом казва че родината му е Турция/въпреки че не е роден там/ да си взима домочадето от България и да се кандидатира за мястото на Ердоган.Но не му се оставят къщите за гости с европейски пари с който обзаведе родата си.

120

Анонимен

преди 2 години

Райчев, ГЕРБ умре! Какви платна ти се привиждат в потъналият кораб ГЕРБ? А що се отнася за Карадая.Никой нормален българин,няма да гласува за ДПС!-:) ПП ще бъде близо до 1 вия!-:))

119

Анонимен

преди 2 години

Райчев - да не го е хванал Хавански синдром. Получава Факсове

118

Анонимен

преди 2 години

да ви видя как ще сметнете колко *** да гласуват и колко българи за ДПС че да не са повече от Гроб.. Да не пресолите манджата смешшници жалки.

117

Анонимен

преди 2 години

Той случайно ако стане президент, той ще се отцепи от ДПСи ще е президент на БЪлгария. За втория му тур всички ще гласуват с мнозинство за него!

116

Бай Коко

преди 2 години

Райчев първо да си купи телевизор и тогава да се появява по телевизора.

115

Анонимен

преди 2 години

Райчев да си пие хапчетата и по малко измислени изсмукани коментари. Това че е бил в Анкара нашия *** не значи че има благословията на Султана.Ще ме изкефи да получи повече проценти от Герджика и гроб ще стане хитрата сврака с двата крака. Много хитро ще е и други да гласуват за ДПС и набалотаж Радев Карадайь. Малии ще се изкефя на макс.

114

Анонимен

преди 2 години

Балотажа ще са Гержика и Карадайъ. Геркиджика ш'а спечели. Край на историята. Ко са карате цял ден.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - За предпочитане е на втория тур, на балотажа, да бъдат проф. Герджиков и Лозан Панов! Амин! - ... - Също добре ще бъде балотаж между проф Герджиков и Карадайъ

112

Жалък народ

преди 2 години

Повтарям- жалък народ.

111

Анонимен

преди 2 години

ДПС на колене че целувате ръка Радев )

110

Анонимен

преди 2 години

За предпочитане е на втория тур, на балотажа, да бъдат проф. Герджиков и Лозан Панов! Амин!

109

Гюро Михайлов

преди 2 години

Ало,# 110 !! Що се криеш като миризлив плъх - " анонимен" и пишеш неграмотно на латиница??? Я си пиши името!!!

108

Аз

преди 2 години

Това, че ДПС вкарва Пеевски, отново е истински позор за тази партия, тя няма как да се отърве от клеймото: корумпирана и мафиотска структура.

107

Ромулчо

преди 2 години

Давай бате Муси!Ние с братиата сме с теб!