28

щирлиц

преди 2 години

тръгва с екип съставен само от чорбари и издигнат от отбора та гриша ганчев.бербатов така не може си обединител.в България има и Левскари,ботевисти и жележничари. НИКОГА НЕ СИ ПЕЧЕЛИЛ СРЕЩУ ЛЕВСКИ И ДНЕС ЩЕ БЪДЕТЕ ОТНОВО СМАЗАНИ!!!

27

Батето

преди 2 години

поколението 94 станаха и те батета,ама аз поне класирах винаги България.Дерзай Митко.

26

Анонимен

преди 2 години

За 16г управление... националния пада от футбошни джуджета , никой не гледа БГ мачове... обаче пиянко си слага оценка 6 :))Трябяа да сте луди в тая София да го теаетв тоя... отдавна трябваше да сте го набили. Ако има мъже там утре ще отидат и ще изискат оставката на всипки замесени в тоя спорт .

25

Анонимен

преди 2 години

Светът няма бъдеще откак прослуша Бийтълс.

24

J

преди 2 години

Тука 90% от коментиращите или са се продали или наистина сме без бъдеще с толкова плюене по Бербатов и подкрепа за Михайлов.Оня се беше качил на стадиона с джипа си бе, пиян на всяко второ интервю, отидете на еидн мач в А група, вижда ***. Вижте Венци! Чуйте как се хвалят какво са направили за изминалия период, че и националния бил добре, даже не съм започнал исисториите му...jesus christ!

23

Анонимен

преди 2 години

Барбука що се вози с бентлито по пешеходна алея?

22

РеалистЪ

преди 2 години

Новите меринджеи вият на умряло - видяха че няма как да докопат кокала и почнаха да плюят по жълтите медии. Ама Перукан поне е умен и знае как да краде за разлика от тези дето им откраднаха парите неква от гишето на банката

21

Анонимен

преди 2 години

Промяна няма да има.И да има футболът ще си остане същия.Нима очаквате с Бербатов нови и красиви стадиони?Абсурд.Всичко е една борба на млади срещу стари мутри за мангизите от Уефа и Фифа.

20

Анонимен

преди 2 години

Златното поколение от САЩ'94 се раздаваха на терена за България, Бербатов винаги е отказвал участие в националния отбор за да не си навехне глезена и да истърве премиите от мачовете на манчестър юнайтед. Точно този мързелив тарикат не заслужава да е начело на БФС

19

ДПС и ГЕРБ

преди 2 години

Перуката няма да се махне. Само съд и затвор това е .

18

Моля

преди 2 години

Легендата Димитър Бербатов.....Чак пък легенда...авторът май се пльоска за местенце в БеФеСето.

17

Анонимен

преди 2 години

Светата троица се гласи да лапне якия кокал, *** няма да го пуснат сегашните кучета - много е сладък.

16

Къф е тоя бе?

преди 2 години

Фибата извади тежката артилерия - изчезнали два млн евро. Сякаш Европата така раздава пери, без да се отчитат получаващите ги. Ако си мисли, че е така се е объркал. Не съм му чел останалите групости, но си е простичък и се излага тотално. Не знам за какво е толкова алчен да управлява или май да присвоява?

15

Г

преди 2 години

Защото пред Стилиян Петров има табелка "Димитър Бербатов".

14

Анонимен

преди 2 години

На тепсия или в кошница ги искат?

13

Анонимен

преди 2 години

Пълна подкрепа за настоящия президент Боби Михайлов!!Велик вратар и още по велик ръководител!!Ако разглезения Бербатов дезертьор стане шеф на БФС,ще ни затрие футбола за една година!!

12

по някаква

преди 2 години

причина свестните хора в бг трудно успяват да се справят с мръсотията. Дето се казва- Ако се сбориш с прасе и двамата ще се овъргаляни в тинята, само че на прасето ще му хареса

11

Анонимен

преди 2 години

БФС трябва се управлява от обикновени чиновници с икономическо образование.Нищо не зависи от изпълком и ръководни кадри в БФС.Отборите разчитат на финансиране от частни благодетели и общини ,а не от БФС и държава.За да има е развит футбол той трябва и да се практикува от хората ,предимно младежи и деца.Как Бербатов ще накара децата да играят футбол ,вместо да киснат по кафенета и пред фейса?

10

Анонимен

преди 2 години

Стани да седна.Това е

9

Вихър

преди 2 години

И тук, като навсякъде в държавата ни - само плюене и без доказателства!!! Важното е да се докопаме до кокала и после пак се носим по течението! Не съм за Михайлов, но всичките му опоненти са въздухари!!! А Бербатов е национален предател, защото когата националите имаха най много нужда от него, той избяга за да си гледа личния интерес!!! Сега, когато вече поогладня се затича към кокала!!!