9

Анонимен

преди 2 години

карам си през едно село - 50км/ч, изпреварва ме румънски ТИР поне с 80 км/ч - след 100м ме спира КАТ за проверка и ги питам-този ТИР що не го спряхте -отговор "ти арест ли искаш или само малки проблеми ?" - е, защо не се глобяват чуждите ТИР-ове - ако в Турция си направил нарушение няма да излезеш докато не платиш глобата, в румъния ако не спреш на пеш.пътека ти вземат книжката на място - А ТУК НА ЧУЖДЕНЦИТЕ НИЩО НЕ ИМ ПРАВЯТ - допринасяли за нашето ик.развитие !?

8

КАТ-акции-файда йок

преди 2 години

Снощи край нас имаше две или повече минавания с над 120-130 от БМВ и някакъв Мустанг или подобно. Нещо като гонка покрай блокове, детски площадки и пешеходци. КАТ пращат една кола на другия край на квартала, на входа от магистралата за няколко часа и това е за деня. Абсолютно неадекватно поведение на т.нар. контролиращ орган. Само обявяват някакви акции и издават книжки и рег. номера. Няма превенция, няма издирени по сигнал, няма глобен за опасно каране...

7

Момо

преди 2 години

В КАТ се работи от акция на акция... През останалото време са шумкари.

6

Калеко Алеко

преди 2 години

Акцията под ръководството на чашкоФ, май е продиктувана от стачката на строителните работници и техниката им, копоите на фигуранта да внимават че следващият път пътните фирми и работниците им ще дойдат с булдозерите и фадромите си, за да изринат цялата Хунта барабар с жълтите и павета в каналицазията ... !!!

5

До 1

преди 2 години

И нарушителите да ги разстрелят нали ? Та всичко да си дойде на мястото ,както са тръгнали тези от 6 месеца1

4

Анонимен

преди 2 години

я. кат се разработиха! И а з искам да бачкам отвреме навреме така с акции...

3

Анонимен

преди 2 години

Кога ще има акция за мотористи? Тия най-много бъркат движението.

2

Анонимен

преди 2 години

Що не ги проверийте като ремонтираха тракия возиха по 35 /40 тона товар крайно време е да сложите кантари по пътищата

1

Браво!

преди 2 години

Само така! Вземетеги проверете всичките камиони на протестиращите работници! Тъкмо са се събрали накуп във центъра на София! От МВР няма да си правят труда да ги търсят!