24

Джасинда

преди 2 години

Джас-джас ваксината и си в джаза.. задължително и безвъзвратно.

23

Demonaz

преди 2 години

В стара зеландия сега "фашизъм " ли е споредните експерти? Вожда им джасинда е еко-левичар и иска бежанци. Демек слуга на чайна.

22

Анонимен

преди 2 години

Че има терор е ясно. Въпросът е тук да не се допуска такъв, че кръв ще се лее. На народа му писна от елементарни лъжи и манипулации. Лъгани хора не можеш лесно прекаря по такъв плосък начин, като с ковид ***- отията

21

Анонимен

преди 2 години

Страхливците дето не искат да се ваксинират оревават всичко. Не разбирам защо трябва да реват и ***. Като не искат да не се ваксинират. Никому не е нужна тяхната простотия.

20

Daskala

преди 2 години

При смъртност 1-2-*** в последните няколко месеца ( с КОВИД )!!! На 5-т милиона население!!! :))) Това е ...

19

Анонимен

преди 2 години

Досега поне имаше едни 10-20% свестни и съвестни лекари и учители. Е, след тази ваксанлия няма да остане и един.

18

Гларус

преди 2 години

500лв заплата за вас *** народе...

17

Анонимен

преди 2 години

Чобанов е същия мошеник като мангъра. Хем лежа в болница за ковид, тъй както уж имал антитела. С такива псевдоексперти никога няма да просперираме. Той и ваксина уж щеше да пуска , а пък тя още на ниво хартия .

16

НЛФ

преди 2 години

Нео либерал фашизъм - новата форма на управление през 21 век!"Диктатурата легитимира съществуването си с нуждата от преодоляване на някаква извънредна заплаха или от излизане от временна криза"https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0

15

Талибан

преди 2 години

Гледайте интервюто с професор Андрей Чобанов днес от "лице в лице"!!!Нека сега да видим и него ли ще изкарат конспиратор, ид.иот, глу.пак и т.н. Истината за ваксините най-накрая казана в национален ефир!!!- ---- професор Андрей Чобанов - директор на депертамент имунология в института по микробиология към БАН!!! Аре бе платени вакс-фаши.сти, опровергайте го и него! Да видим какви опорки сега ще изкарате срещу професора! Каза ви го в прав текст - здравите, преболедувалите и децата ДА НЕ СЕ ВАКСАТ!

14

Джасинда ще им го..

преди 2 години

Айде, най-накрая падна мита за долната земя, качеството на живот и свободата на новозеландците. Ще ги набодат с експерименталките, без право на избор и съд при увреждане. Честита им диктатура.

13

БРЦК

преди 2 години

Задължително ...... ... премахване на инфо съгласието. Не освобождане от отговорност Биг фарма и Полит престъпниците-убийци.

12

Талибан

преди 2 години

Гледайте интервюто с професор Андрей Чобанов днес от "лице в лице"!!!Нека сега да видим и него ли ще изкарат конспиратор, ид.иот, глу.пак и т.н. Истината за ваксините най-накрая казана в национален ефир!!!

11

Анонимен

преди 2 години

местните арабески*

10

Анонимен

преди 2 години

А местнитеарсбедки кога ще ги набодат? Или те са от тези, на които религията не им позволява....

9

ГРОБ за ГЕРБ

преди 2 години

Умните хора така правят...а дебилнитте клошове-фенове на Славуца и Тиквун им ручаме ченицата!!!

8

Цццц

преди 2 години

ТОКУ- ЩО ЧОРБАНОВ КАЗА, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ИМУНИТЕТА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ - 3 МЕСЕЦА !!!! НЯМА ПОЧИНАЛИ, КОИТО ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ СА СЕ ИЗЛЕКУВАЛИ ОТ КОВИД!!! СПРЕТЕ С ВАКСИНАЦИОННАТА ХИПЕРИСТЕРИЯ! ИМА И ЛЕЧЕНИЕ!

7

О хо хо

преди 2 години

ВМЕСТО ДА НАСИЛВАТ ХОРАТА ЗА ВАКСИНИ С ДО 6 МЕС. ИМУНИТЕТ, ПО- ДОБРЕ ИНФОРМИРАЙТЕ ХОРАТА ЧЕ ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВАТ, ДА НЕ ЧАКАТ 2- 3 ДНИ, ИМА ЛЕЧЕНИЕ И НЕ Е СКЪПО!!!

6

Анонимен

преди 2 години

А в България кога?

5

Бил Гей

преди 2 години

се нуждае да пробва от РНК произведенията си. Да си генно модифицира ларингсо. С тия очилца и с тоя глас на найбан гъсок, колкото и милиярди да имаш изглеждаш като клоун.