6

Муахаха

преди 2 години

Смешни сте, Марг 2020, можеше да мине, ама сега 19 месеца по-късно имаме Статистика от цял Свят показваща, че Смъртоносният ви Пандемичен Вирус е всъщност по-безопасен от Сезонен Грип, виж друг е въпросът с Ваксините!

5

Анонимен

преди 2 години

Толкова много заболелите, ме даже не могат да си намерят снимка с положителен тест, тоя дето сте лепнали е отрицателенАз пък, то вие нямата и снимка на вируса, а само компютърни симулация, ама това нека си остане между нас!

4

Коронаклоун

преди 2 години

Аууу пет болни ученика и четирима учители! Ужасен ужас! Затваряй!

3

Асан

преди 2 години

Наздраве с Винпром Карнобат

2

Анонимен

преди 2 години

"Кмета на община Карнобат казва, че заболеваемостта в момента е 637 на 100 хиляди души"---- От кога община Карнобат е със 100 000 жители? Витанов ли им изчисли тези 637 на 100 хиляди души и по какъв начин стана това? Зонирането според плана на министерство на здравеопазването не се ли отнасяше за области, а не за общини? Тези вече го обърнаха на свободни съчинения!

1

Фактите

преди 2 години

На територията няма друга зона освен тъмночервена. Вече кой го пипнал и не му се ходи в болница, а се опитва да се лекува сам у дома, е друг въпрос. Истината е, че народа чака да му мине и само в краен случай се регистрира. А тези зони с преброяване на регистрираните са бутафория. Има общини, в които няма и кой да ги преброи.