414

Ангел

преди 2 години

Мед ми капи на сърцето когато видя гербаджийските фирми да реват

413

Анонимен

преди 2 години

И аз не си получавам редовно заплатата ама не ходя да протестирам пред министерския съвет! Парите трябва да ги дадат фирмите на Бойко Борисов, но не ги дават, а босовете им ходят с бронирани лимузини и частна охрана достойна за сравнение с тази от НСО!

412

Анонимен

преди 2 години

Това е"промяната и демокрацията" на Чорапа...

411

Павел

преди 2 години

Да си ги търсят от Тиквата

410

Анонимен

преди 2 години

извратени грозни български разбирания. тия имат договор с великия бей мутра, като нямат заплати отиват и съдят миризливеца. той затова е милионер с парите им защото отговаря за финнсите като не му плаща някой отива и го съди а не да се крие като гнусар мухлясъл и да праща стадото да протестира! стадото няма никакви отношения с държавата и министерството!

409

Анонимен

преди 2 години

И к'во?Платиха ли им?

408

Анонимен

преди 2 години

Къде е хаджигенов, бабикян мая ***, що не са на протеста, нали защитават онеправданите.

407

Анонимен

преди 2 години

И кфо сеги? Оти са умалчаате?

406

Анонимен

преди 2 години

Айдееее търкалника се вписа в единственото, което си може - да трие товая, което не изнася на собственика на сайта, който е получил парички да ви промива пррооостите главици.

405

Анонимен

преди 2 години

До ?!?Ти ще изкараш миризливото трио, че не са знаели по кой свят ходят?!

404

?!?

преди 2 години

Какво видях на днешния протест, хора работили за парите си. Какво не видях на днешния протест - хора който не знаят за какво са там! И такива с бомбички, слама, запалителни вещества и яйца! Разликата е в организацията.

403

Анонимен

преди 2 години

Славчо и Мая ще им намерят пари!Румбата ще им ги облети на малки височини!А ония от триото ще напишат фалшивите новини.Видяхте ли колко сте пппрроооости бе, наивници!

402

Анонимен

преди 2 години

Дюлгерите що са без маски!?!? После София била в тъмно червено. Тия кой знае колко вируси са довлекли в София. Не ги е срам!!!

401

seira

преди 2 години

ИНТЕРЕСНО...ТЕЗИ ХОРА КАК ТАКА ИЗВЪРШВАТ СТРОИТЕЛСТВО БЕЗ ОСИГУРЕНО ФИНАНСИРАНЕ?!ШЕФОВЕТЕ НА ФИРМИ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА, А СЕГА НАКЪСКВАТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СРЕЩУ МИНИСТЕРСТВОТО!НЕСКОПОСАНО СКАЛЪПЕНО И ИЗПЪЛНЯВАНО "АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ"!!!НАРОДЕ!!!!!

400

Анонимен

преди 2 години

Като им дадоха мангиза точно тази фирма си накупиха десет багера десет фадроми тридесет камиона асфалтова база други фирми не са финансирани безлихвено

399

Анонимен

преди 2 години

затова българите са *** защото не си търсят парите от великия миризлив нагъл бей мутра милионер с който имат договор а тръгнали да протестират! много велики тия протестиращи бе сигурно пейо и сополейо имат договор с министерството че отишли да протестират? сигурно имат и договор с данъкоплатците да плащат милиарди на великите им гнусни бейове мутри ???

398

Анонимен

преди 2 години

Къде е "защитника на правдата" с юмручето? Защо не отиде при хората?

397

анонимен

преди 2 години

По неадекватен министър от тази Виолетка няма.Радев вместо да я махне взе че я назначи пак.Съжалявам,че трябва да го кажа,но като започнеш от на моменти неподходящ за възрастта й начин на обличане,та стигнеш до некомпетентните й действия и изказвания,става ясно,че не е за този пост.

396

Мирише на асфалт

преди 2 години

Защо не кажат, точно от кои строителни фирми са? Протестират едни хора, че не са получавали заплати, а не знаем от коя фирма са.... Ако са от така наречените подизпълнители, защо не си търсят парите по-нагоре във веригата, а именно този, които ги е наел?!? Нека кажат КОЙ точно им възлага проекти, за да се види/провери той пък дали е получавал пари от държавата... Много намирисва тая работа !

395

Анонимен

преди 2 години

със сигурност собствениците на тия фирми са едни нагли връзкарски рушветчийски български бейове които могат с джобните си да платят заплатите на хората затова се крият а *** да ходят да потестират сякаш някой друг им е длъжен скед като имат договор единствено с великия милионер български гнусен бей мутра