7

Ветеринар

преди 2 години

До wwwХаха, няма колбаси без мас или сланина.

6

Не на готовите кори!

преди 2 години

Най - важното е човек да може да си спретне едно основно тесто, което да ползва и да си модифицира - в зависимост от печивото. Когато нямам квас ползвам сода за набухвател; с малко практика се научава човек да прави кори от содено тесто. Доколкото корите на самото печиво въобще се правят с набухвател, разбира се. А за плънката - въпрос на вкус - кайма, праз, чушки, домати, подправки, ябълки, тиква, орехи, канела и какво ли не, става всякак, ако корите са добри. Баница, пирог,затворена пица и пр.

5

Анонимен

преди 2 години

Без найлоново фолио не става ли?

4

Анонимен

преди 2 години

Който не разбира да си яде киноата и да не се обажда, очевидно не сте яли банички с мас и не сте наясно защо масленките се правят с мас, а не с малсо.

3

Анонимен

преди 2 години

Какво му е подходящото на това, по вядко време? Ако бяхме в 19-ти век, може би. Ама не сме.

2

Анонимен

преди 2 години

Яжте филии с мас да пораснете големи и силни като вожда.

1

www

преди 2 години

Отвратително, най-гадните колбаси с мас!