8

gogo

преди 2 години

затвориха ги при 35 нови случая за цяла Австралия ,които с всеки изминал ден растяха при пълен локдаун.Днес имат 2110 новозаразени и ги отварят.И как за 107 дни доостигнаха 70% набодени?Ок данните за набодените са за конкретния щат ,нещо много намирисва направо смърди.

7

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

повече от 3 месеца няма да изкарат. Ще ги нагъзят пак. Глобофашистите имат план да изпълняват

6

Анонимен

преди 2 години

Премахнали ограниченията...И след няколко дни, като регистрират цели нови 23 случая (шок и ужас!!!), пак затваряне по домовете и бой с палки по непокорните.

5

Анонимен

преди 2 години

До отСиднейАвстралия -смешен лъжец, ама с маска ли кара колелото, щото ако са без маска навън, и ги смазват полицаите . И колко обиколи в единия час, разрешен за излизане? Клоун, не спирай да фантазираш

4

До отСиднейАвстралия

преди 2 години

Синьо , я по-добре кажи ти боцна ли се или си си Българин и не искаш да те чипирват.

3

Анонимен

преди 2 години

Те така и в Израел обявиха край на мерките... докато не ги тресна Делта варианта. Сега се боцкат за трети път. А като се появи в Австралия вариантът Мю, тогава ни ваксини ни дяволи ще помогнат!

2

Витанов

преди 2 години

Значи сега като пуснат всички заразени с ваксината ще се очаква дифузно разпространение на вируса в геометрична прогресия и до месец пълен локдаун. Сметнах го лесно на една салфетка тази сутрин.

1

отСиднейАвстралия

преди 2 години

Никога не е бил по красив този град. Махнаха се колите. Аз заключих автоматика в гаража и не спрях да обикалям с байка красотите наоколо. Поздрави сред най райския край на Планетата