30

Ивелина

преди 2 години

Аз бях преброител.Ами трябва да има глоби за тези който не са се преброили или са отказали.Аз имах случай във който ми казаха ами сега не може да ме преброите защото правя палачинки и нямам никакво време да ви отделя.Как мислите че сме се чувствали ние,или да не ти отворят вратата а да ги чуваш че си говорят отвътре.

29

Анонимен

преди 2 години

Интернет страницата на НСИ пак се срути.

28

Анонимен

преди 2 години

Тия преброители са от кол въжи,не ходят по адреси ,глобата е нужна за тях

27

марги

преди 2 години

Много лошо организирано, пак някой е прибрал пари без да си свърши работата! Некадърно!

26

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е че преброителите ходят само в работни дни, а хората тогава са на работа.

25

Анонимен

преди 2 години

Никой от колегите ми не е преброен. Никой не е идвал да ги търси. Тотално провалена организация.

24

Пепи Костов

преди 2 години

Не знам какви глоби трябва да плащам след като мен никой не ме е търсил за нищо и до колкото знам интернет преброяването не е задължително? Кой можеше да гарантира че с данните ми нямаше да бъде злоупотребено при положение че сайта им беше хакнат още на първия ден? Радевщини!

23

Юз

преди 2 години

Как ще глобяват, като не са преброени, т.е. Не съществуват! А ако се знае, за какво ни губеха времето и харчат наши пари?

22

Док

преди 2 години

Вчера, в последния момент някаква кокошка е минавала в нашия вход да събира кодовете от преброилите се онлайн. У нас обаче не е звъняла, а си бяхме вкъщи. Като и се обадихме по-късно да я питаме защо не е минала при нас, отговора и счупи глупомера - не знаех, че има още един етаж...и на тия има наринаха един самосвал пари за тая работа!!

21

Ь

преди 2 години

Голямото безмислено преброяване приключило с 82% от какво?

20

Анонимен

преди 2 години

Те всички данни ги имат, ама като ги мързи да бачкат и не могат да сработят различни отдели, пък и умрелите им трябва за да гласуват сега идват избори. ПЪлен смях е всичко що е държавно организирано.

19

Анонимен

преди 2 години

демек черните пак не можаха да ги преброят - колко УДОБНО, така няма да се разбенват духовете, че вече са голям процент от населението, а не допринасят с нищо, освен с доене на помощи.

18

Анонимен

преди 2 години

Герб едно преброяване не можаха да организират 2 години - държава ще ми управлявят. Калинка до калинка

17

Дедо

преди 2 години

В чужбина нема един македонец с македонски паспорт. Всички са с български лични карти , за да могат да пътуват и работят . Та ....и тия ли че ги броите ?

16

J

преди 2 години

И как точно разбраха, че са преброени 85% от населението? Нали за това се борим, за да видим колко по-малко сме, което е ясно. Сега ще добавят поне едни 500К, че има едни бюлетини за пускане.

15

Ко? Не?

преди 2 години

Това като жест на великодушие ли трябва да го разбирам? Излизам в 7:00 сутрин да работя, прибирам се в 21:00. За да работя, за да плащам данъци, такси, акцизи, налози. Не за да ходя по барове. Нямам почивни дни. Преброител ми бил посетил ама ме нямало в дома ми?! Ми няма ме бе! На работа съм! Щели да глобяват какалиндрите от НСИ! Ще ми глобят .... носа. Оказа се, че всичките данни си ги имат. И за чий беше тази глупотевина? За едни пари май.

14

Анонимен

преди 2 години

У нас не дойде преброител ?! Явно не са успели да минат навсякъде :)

13

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от непреброените са в чужбина, но и голяма част от живеещите в чужбина се преброиха все едно живеят в България.

12

реалист

преди 2 години

До Анонимен не са виновни преброителите , а тези които са измислили тези *** въпроси нямаше само въпрос КАК Е ПРОТЕКЛО РАЖДАНЕТО ТИ . ГЛУПОСТИ НА НАЙ ВИСША СТЕПЕН .

11

Анонимен

преди 2 години

"Едва 2,4 млн. души са се преброили онлайн.".. . Едвс?