82

Тато из Правец

преди 2 години

Революция и бой по евреите!!!!

81

Анонимен

преди 2 години

Щом мога да заразя вече ваксиниран експериментален ***,значи тук нещо вакЦина не е :))

80

Анонимен

преди 2 години

Кина, театри, музеи - как да е, макар че пак е престъпен геноцид срещу собствения народ, и тези, които го налагат, заслужават наказание лишаване от свобода до живот без право на замяна. Но да лишиш хората от работа, защото не желаят да се подлагат ва иологични опити с неразрешен по официален ред медикамент, да ги реално унищожиш от глад - това е престъпление против човечеството, което следва да се накаже със смъртна присъда. Не димки и нап адение на автомобили, революция вече е нужна - незабавна

79

Население то може

преди 2 години

Да се намали не само чрез ***** ами и чрез трепаници по улиците . Очевидно е че ваксинацията разделя хората на две очевидно е че властта смята че може чрез полиция да наложи ваксинацията и да смачка всяко инакомислие . Е въпроса е дали сметките са верни .То един път 10 000 ядът бой защото са със голи ръце втори път ядът .па третия или пак ще са със голи ръце или ще се обърне палачинката има ги и двете и ги е имало .

78

Дедо

преди 2 години

Чиста диктатура , като изворна вада ! Правителството може да забрани достъпа до работното место само в държавния сектор , в частния бизнес няма абсолютно никакво право да забранява достъп .

77

Анонимен

преди 2 години

Демек, който не иска да е здрав и ваксиниран, за негово добро ще бъде бит.Скоро и убиван, за да не се зарази с вирОЗа.Ще се разплача от умиление.Умирането от ковид е тежко престъпление, присъдите са в действие, и всеки е виновен без доказване на противното.Ваксинираните , сега е момента да се обединим, защото срещу нас има зверове, да не мислите, че ще ви се размине!Време !

76

Fake news?

преди 2 години

"...а лидерът на "Форца Нуова" Джулиано Кастелино заяви, че ще превземат Рим." Лидерът на Форца Нуова? Лидерът на Форца Нуова??? Лидерът на Форца Нуова се казва Роберто Фиоре. И е единственият лидер на партията от основаването и, друг няма!

75

Втв Италия става

преди 2 години

Полицията срещу народа ,пази лъжците от народната любов като във цяла Европа .

74

Анонимен

преди 2 години

"За каква свобода говорите, селендурите от панелките с кацата за зеле на балкона и пърцуцата в хладилника" --- палячооо, утре като щандовете в лидъла се изпразнят, ще ходиш да се молиш за малко зеле от кацата или пърцуца от хладилника, ама няма - ще си ядеш хартийките в портфейла или скъсаните ***.

73

Анонимен

преди 2 години

Фашистите да се изсулят като ървули докато все още могат.

72

ами фашзма е

преди 2 години

Здравен ! Ваксинацията щеше да е доброволна -излъгаха ,сега народа е на ход ,другия път пак ще го прекарат . Приказките и лъжите свършиха остава боя .

71

Видеото

преди 2 години

изтрито, ама сме го видялиииии. С тая ЯКА цензура ще повече се разсмърдяха, чак вони!

70

Анонимен

преди 2 години

Най лошото е че ще зачестят и самолетните катастрофи заради ваксинирани пилоти,не се знае кой ще гушне букета кога трябва да приземи самолета..

69

Анонимен

преди 2 години

Да се започват тая ревплюция и да се свършва вече с тая истерия около измисления вирус.

68

Анонимен

преди 2 години

У нас населението е нечистоплътно. Вчера пазарувах в много скъп магазин. Продавачката ми обясни,че бельото,което купих,ако в къщи не ми стане, мога да й го върна.??! Ясно,че не купих нищо от нея. От сайтове,които предвиждат връщане на бельо, също не пазарувам. Не само корона е опасна.

67

Нане

преди 2 години

Това е за германеца с помашки произход... Той даже не е турчин... И е последна дупка на кавала в германистан... Третиран е по зле от ромеите...)) за бежанците да не говорим....

66

Анонимен

преди 2 години

Сега протестират, а миналата зима съдеха лекари,че не ,,помогнали,, на близките им . Протести да стават. Интересно, дали е имало ,,полицейско насилие,,.

65

Анонимен

преди 2 години

До щ Точно това се случва в Европа в момента. На протестите са и ваксъри и антиваксъри.

64

Анонимен

преди 2 години

Междувременно в Израел инвалидират зелени паспорти ако не си биеш бустер. Има хора с огромни количества антитела, но на никой не му пука. Там също имаше протести срещу бустерите. Късно се усетиха...

63

Нане

преди 2 години

Ела се пробаш... Щи разцепя кратуната с топора.... Даже нема вадим огнестрелното...))