45

Анонимен

преди 2 години

Къде е държавата??????????????????????

44

123

преди 2 години

Моля Ви , не пишете безумни неща.Едно семейство се бори за живота на най-скъпото за тях.Една майка ще направи всичко за своето дете.Акъли от сорта по-надолу са меко казано отвращаващи.

43

Брр до 51

преди 2 години

Мнението не означава нищо, особено ако е дилетантско. Надеждата умира последна.

42

999

преди 2 години

За жалост генетични болести не могат да се лекуват, може за известно време да се поддържа животът им, но с много усилия за всички страни. Познавам такива семейства и им е много тежко. Само Бог може да помогне!

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 - И жалък и зъл. Трябва да се бориш с всичко, с всички сили, д а не спираш никога, пред никого, за нищо!!! Сигурно едно време, такива като теб сте си говорил по-кръчмите, кво хубаво е било под османско иго и не трбявало, да се бори човек. Жалкото е, че когато има прогрес, неблагодарниците и неверницците също намазвате ... Порочна практика, която се надявам да спре в скоро време.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 Слаб си! МНОГО СИ СЛАБ! И не заслужаваш милсот!

39

Анонимен

преди 2 години

46, помисли, преди да пишеш глупости. Понякога е по-добре да се спестят ужасно много мъка и страдание на едно невинно човешко същество и близките му.....

38

Анонимен

преди 2 години

Нищо И НИЩИЧКО НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ, половината пишещи тук! Никаква добринка, никаква МИЛОСТ

37

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че българите сме такива чли и лоши хора, на базата на коментарите ...

36

АнонимеН

преди 2 години

СИНДРОМ НА ЛИЙ Е НАРУШЕНИЕ В ОБМЯНАТА НА МИТОХОНДРИТЕ ИЛИ НАКРАТКО НАРУШЕНИЕ В ПРОЦЕСИТЕ! ПОЧТИ ВСИЧКО СЕ ЛЕКУВА С БИЛКИ! АЗ ЩЕ ПРЕПОРЪЧАМ КОТЕШКА СТЪПКА, ВЕЛИКА БИЛКА КОЯТО ВЪЗСТАНОВЯВА ИМУННАТА СИСТЕМА И СРЕЩУ РАК ДЕЙСТВА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ!

35

Анонимен

преди 2 години

Покрай данданията с хелпкарма и жената от екипа там - Ралица, нали се дискутираше как лечението на сина ѝ в САЩ, понеже към момента е било експерименталнл, следва да е било безплатно и да са опукали 600 хиляди само за път и спане по хотели. Та, участието в това проучване как така възлиза на 600 хиляди долара и какъв резултат се очаква от него, да се спре стареенето на системите в тялото? Човечеството се бори с това откак се е появило, и решение няма

34

Анонимен

преди 2 години

В Русия биха взели два пъти по-малко.

33

Корона

преди 2 години

До Анонимен Лошото е,че е вродено НАСЛЕДСТВЕНО заболяване.Предава се с Х хромозомата-по майчина линия.В случая тази сем.двойка няма гаранции,че следващия плод няма да е със същата малформация.Много тъжна история.

32

иван

преди 2 години

След масовото ваксиниране с мРНА ваксини очаквайте в бъдеще още подобни случаи, ако и да не ви се вярва. Щом отработеното масло, дето не е РНА, може да доведе до рак, какво остава за ваксините.

31

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко години имаше случай с едно детенце от Варна, уж много болно от рак, то телевизии, то статии, голяма кампания за набиране на средства. Оказа се измама, роителите - направо изпечени мошеници. Някои от вас сигурно ще си спомнят този случай, който много бързо се покри от обществеността, с цел да се вреди на други кампании за нуждаещи се От тогава много се замислям когато има подобни призиви за набиране на средства...особено при фатални диагнози с мъгляви прогнози за успех.

30

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, прогнозата е много лоша за това детенце. Реално погледнато, тези 600 хил.долара са за проучвания, не за прилагане на лечение. Доколкото разбрах, родителите едва са намерили екип, който да се заеме с изследванията на това заболяване. Смятайте колко е безнадеждно положението, дори в Щатите не се занимават с генетични отклонения от такъв вид... Понякога просто трябва да се примирим със съдбата, колкото и да е жестоко. Родителите са млади, ще имат и други деца...

29

Да

преди 2 години

Съжалявам, но е безсмислено.

28

Анонимен

преди 2 години

Да я заведат при Мангъров. Ще я излекува почти безплатно.

27

???

преди 2 години

Държавата, бате/како, къде е ??? Защо е необходимо хората да се унизяват да събират подаяния, като им се случи нещо такова, къде е държавата???

26

Никой министър

преди 2 години

Не посмя да създаде регистър с резултатите от подобни кампании. Затова хората имат нереални очаквания, а между другото избуяват и такива като хелпкарма.