106

Анонимен

преди 2 години

15-20% българите са психично болни. Хубавото е, че вече си имат сертификати.

105

Ямболски цървул

преди 2 години

То цялата дъга ,че и поднюанси има с този Ковид ве ! Фантазията е яко извихрена....Не знам още дали са останали балами,за да се вързват на световната брутална и нагла лъжа!

104

Анонимен

преди 2 години

Особено е очевидно, ако излезете да се разходите навън, спъваме се в трупове. На хората им измряха близките и роднините и да не стоят вкъщи сами и да им гледат снимките, ходят по дискотеки и заведения. Ако не бяха новините да ни кажат, нямаше да знаем, че има пандемия.

103

Gregory House, MD

преди 2 години

До: номер 107 Не те ли е срам да лъжеш и да плашиш хората? Каква цел имаш с тези лъжи??? Ти си поредният *** на ГЕРБ и на доктор Архангел Локумчев! Но на лъжата краката са къси, знаеш ли я тази поговорка? Няма такава скорост 40 литра в минута! Повечето кислородни апарати подават кислород със скорост от 5 до 8 литра в минута, а максимума който могат да подават е около 25 литра в минута!Познавам хора прекарали КОВИД-19 в тежко състояние на кислород още миналата година и сега са добре!

102

Анонимен

преди 2 години

"В момента главно се тестват пътуващи или тези пред умирачка. Но нищо, продължавайте да се самоуспокоявате." --- Ти пък ходи се тестват при всяко подсмърчане - ще цъфнеш и вържеш.

101

Анонимен

преди 2 години

Който не скача е червен

100

Анонимен

преди 2 години

Какво излиза,че у нас голяма част от младите видят по заведенията,а друга голяма част от тях им сервира и ако заведенията не работят,те протестират! Уж икономиката ни беше много добре, а се оказа,че алтернатива за младите няма!

99

Анонимен

преди 2 години

Всичките мерки са хаотични, непоследователни и без реално постигнати резултати. За съжаление накрая цената я плаща обикновенният човек.

98

Анонимен

преди 2 години

Прекарах средна към тежка форма на ковид-19, 32 годишен съм. Бях 19 дни в Пирогов, от които 16 с кислородна маска и закачен на един апарат, който ми подаваше 40 литра кислород в минута. Двустранната пневмония се разви много бързо и дишането беше нещо доста трудно. Сатурацията ми стигна до 67. Предполагам, че можете да си представите какво е усещането всеки ден някой да умира в съседната стая и да се чудите дали няма да сте следващия.

97

ДртПрч

преди 2 години

Всеки вече си е взел решението дали да се ваксинира или не. Колебаещи се няма. Който се е ваксинирал - ваксинирал. От тук нататък и да има още ваксинирани, те ще са малко. Никоя мярка не може да накара някого да се ваксинира, ако човекът сам не го поиска.

96

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми пука вече за някакви антиваксъри.

95

Анонимен

преди 2 години

Запознайте се с историята на човечеството, вкл. българската. Решението при пандемия винаги е било забавяне на темпото, изолация и временно отдръпване от социалния живот, докато премине заразата. Там, където не е правено, е имало масова мор.

94

Доктора

преди 2 години

През изминалате две седмица броят на инфекциите нарасна най-много в категорията деца под 18 години: този брой се увеличи с 43 процента.

93

Анонимен

преди 2 години

Аз имах същото през март 1993 и ходих на ходжа в Търговишко да ми издърпа ушите. Оправих се още в колата на връщане.

92

Анонимен

преди 2 години

Трябваше още преди повече от месец да се пресече нарастващата зараза . Мухльовците не посмяха . Досвидя им и да включат по-широко тестване и и проследяване , което може до голяма степен да замести тоталният локдаун . Ако откриеш всички контактували с един заразен и ги поставиш под карантина и/или направиш тест навреме , може дори да се изчисти напълно вируса

91

Анонимен

преди 2 години

Поредните калинки в МОН, МЗ и РЗИ са напълно неадекватни. Ако се докара проява на симптоми на COVID-19 от 10% от учениците, това ще означава, че практически 100% от тях вече са заразени. И разнасят заразата из градски транспорт и в къщи.

90

Анонимен

преди 2 години

Честито бе

89

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни лицемери! Ако толкова им пукаше за средното образование досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма, която ги учи на нещата, които ще им трябват в живота, без тежки раници, пълни с десетки учебници (за да усвоят едни пари едни издателства), да са им осигурили нормални условия (тоалетни, хигиена и т.н.).

88

баце

преди 2 години

До АнонименТи нали си си набил три дози .Другите не ги мисли папагал .

87

Анонимен

преди 2 години

Директорите на училищата питат министъра, той пък чака директорите да кажат. Те обаче трябва да попитат учителите на педагогически съвет, учителите трябва да попитат обществения съвет и родителите, после да кажат на директора, той да попита министъра и така вече сме тъмночервени отвсякъде.