10

чалгата не прощава

преди 2 години

Какво общо има трафикът на ТИРове с това че някакъв шанаджия не се е сетил да намали преди да стигне завоя? Тировете си жулят с 80-90км/ч и за този път е напълно достатъчна скорост, като се изнервяте - качвайте самолета и готово

9

до колегата

преди 2 години

И аз това се учудих , как лимузина Мерцедес ще загуби битката с някакво мицубиши.

8

Боже, боже

преди 2 години

Автомобила е Мерцедес А класа, 1ва генерация, син на свят. Не дрънкайте глупости - чули недочули. *** ***.Ако беше лимузина момчето щеше да е живо. Светла му памет.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 Нееее, това е Наследството на Борисоff.

6

Анонимен

преди 2 години

Това е промяната на Радев.

5

Ченгенейши

преди 2 години

Щом е Менгелцедес ясно какъв го е карал!Домъкнал го е от скрапа в Германистан от помощите и тука се прай на барепатрон из маалата с черни очила,джама до долу,едната ръка облегната на джама,чалгията до дупка дъни кечеци,тоя кара бавно и си върти пачата наляво надясно дали останалата маала го гледа )))

4

Краси

преди 2 години

Мно-го сме!Трябва да се разрежда-ме!Сичкото мисли,че трябва кормило да държи!

3

Обичайно..

преди 2 години

...ползват беемвета за тия упражнения, но гледам, че и с мерцедес става. Слава Богу, че човекът в Мицубишито не е пострадал сериозно, а загиналият бързак нека почива в мир!

2

Елемаг

преди 2 години

Подбалканския в последните 2 години е АД.Какво се получава,хората са изнервени защото собствениците на Тирове пренасочиха шофьорите си по него заради спестяването на ТОЛ таксата по магистралите и възможността хищнически да претоварват камионите.В резултат движението е затруднено и шофьорите се изнервят по този иначе хубав път.Но тези,които им е работа се крият по храсите и снимат или в краен случай системата "фарче-коланче" се прилага за глоби.Това е .Иначе да светнете "Ламбите" да не забравите!

1

Анонимен

преди 2 години

Не се научиха, че не са на рали и това си е.