278

Анонимен

преди 2 години

Понеже президентът на САЩ поздрави "Триморието", в т.ч. от БГ - президента и бившия финансов министър А.Василев, привържениците на ББ и ГЕРБ blood пикаят, защото БГ става държава на пряк контрол от САЩ и герберската xuнтa не може безнаказано да прави каквото си поиска. Предполагам, че и Прокуратурата хич не е очарована от това, а ББ ще се оплаче на Меркел, хер Вебер и лично на Антонио Лопес - шефът на ЕНП.

277

Отговор

преди 2 години

До 306 Все някакви милиарди сънувате щатните на Фигуранта, а единственото доказателство засега е ...източеното язовирче на Кирето! Айде посмалете малко с лъжите! И Конституцията е затова , че да бъде спазвана от всички! Няма малко или голямо прегазване на законите, все е престъпник. И то с ясното съзнание, че е нарушил закона!

276

Анонимен

преди 2 години

Който нарушава един ЗАКОН ще наруши и други закони, но ТОВА ЩЕ ГО НАУЧИМ ПО СЛОЖНИЯ НАЧИН!ТОГАВА ЩЕ БЪДЕМ ДОКАРАНИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА И ПОДАНИЦИ НА ДЪРЖАВА РАЗОРЕНА И ОБСЕБЕНА ОТ ВОЕНЕН БОТУШ И РАЗБОЙНИЦИ!

275

Бай Гроздан

преди 2 години

След 14-ти кабинет,а след две години общините.

274

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ

273

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ

272

Анонимен

преди 2 години

Тези сладури заедно с ДБ ще на ви накарат и в тоалетната да ходите с ковид сертификат

271

Бай Гроздан

преди 2 години

Много навреме се появиха,за да стане Борисов почетен председател на ГЕРБ докато ги има като партия.

270

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков явно не се притеснява, че може да бъде подведен под отговорност от Канада, затова че е участвал в управлението на чужда държава. Колкото е бил български гражданин до август, толкова е бил и канадски.

269

Диана

преди 2 години

Не, не е имгинерен резултат 30%, разбира се...Което на практика означава под нулата!..И защо ли са се захванали с нещо тази работа тези хора?! Дали са им платили или обещали някакви облаги /задкулисието!/ или пък задкулисието дейстава, унищожавайки всичко способно у нас, поставяйки ги в позиция, осигуряваща им това?!...Но ако те са го осъзнали и въпреки това се набутват, значи имат някакви облаги - може би за чужбина? - ако работят в чужбина с опит в политиката от такъв ранг може да имат облаги

268

Анонимен

преди 2 години

До Smart people "За голямо съжаление, българите са много големи злобари и комплексари. Правят си много мръсотии." Така е, Киро Айдука доста мръсотии е сътворил в живота си, а сега го използват, за да сътвори най-мръсната, като докара режима на ДС на власт.

267

До 301

преди 2 години

Така е! Не е негов проблем, че процедурите не са направени според желанията му! Типично по комунистически.

266

Анонимен

преди 2 години

До ВъпросНе издребнявайте. Всичко си е законно и наред. Не е негов проблем, че процедурите са тромави.

265

Въпрос

преди 2 години

До smart people Значи според тебе, щом нещо е "чистосърдечно", значи е законно! Това някакъв опит за шега ли е?

264

Smart people

преди 2 години

До Фичо нищо не е излъгал човекът. чистосърдечно си каза кога се е отказал от канадското гражданство и е върнал паспорта. Останалото е междинно време в процедура. За голямо съжаление, българите са много големи злобари и комплексари. Правят си много мръсотии. Не могат да осъзнаят, че животът е кратък.

263

хаха

преди 2 години

Теоретично..... Какво ще му се случи на обикновен български толуп,ако подпише декларация с невярно съдържание. Значи за едни има закони, за други - не.

262

Smart people

преди 2 години

Дай боже да има повече такива млади, талантливи и интелигентни хора като Кирил Петков. Не се вълнувайте и вманячвайте толкова за датата на отказ от канадското гражданство. Нещата са ясни. През април 2001 г си е върнал паспорта, к е официално потвърдено и в последствие.

261

Тоя

преди 2 години

Кога ще си ходи. Не се наядоха.

260

хаха

преди 2 години

Колко му е. С тоя мъдър народ.

259

анонимен

преди 2 години

До Smart peopl Smart peoplE,май не си чак толкова smart щом мислиш,че целта на Киро е да работи на благо роду.Само като му видиш шарещите очички и приказки тип лъже-маже веднага става ясно на кого ще работи-на себе си,любимия.