47

Анонимен

преди 2 години

Сачева като каже добро утро се оглеждам стъмнило ли се е вече

46

тя

преди 2 години

Я па тая ,много" голям капацитет" !

45

Бай Гроздан

преди 2 години

И защо тя да казва истината,а не МВР,което каза,че има стотици образувани досъдебни производства,а всяко такова си има наблюдаващ прокурор.А да щото е от ГЕРБ,а ако истината не съвпада с изявленията му,то истината не е истина,а той е истината.

44

Анонимен

преди 2 години

Гласуването изисква вътрешна подготовка, която мнозинството не е готово и не може да направи. За да има реални резултати от избори, а не нещо аморфно и недействащо, е необходимо, когато избирателят застане на машината за гласуване, да бъде безкомпромисен и да гласува за партия, която е безкомпромисна по програмата си. А програмата й трябва да е конструирана по икономическата логика и националните интереси. Във всички успешни държави е от долу до горе така. Случайности няма.България е неуспешна.

43

Анонимен

преди 2 години

Радев не може да направи нищо, дори и пак да стане президент, защото е в същия порочен кръг, в който се въртеше и борисов, а именно нато, фалшиви европейски ценности, следване на политически указания отвън, особено вредно, а не икономическата логика и българските национални интереси, които произтичат от нея. При Радев ще има пак козметични промени и след 5-6 години пак поредна криза.

42

Анонимен

преди 2 години

"Ние получихме стотици сигнали за репресии от страна на МВР. Наши симпатизанти са разследвани и проверявани." -- Какво друго очакват ?-- да бъдат оставени да разпространяват лъжите на ръководството на герб, че всичко е било окей и е нямало фалшификации, кражби, предателста, некомпетентно управление на държавни ресурси и всякакви други престъпления. Не е реално, след като си се провалил веднъж къде се пъхаш и натискаш да управляваш пак. Да си сменят партията, няма да са първите нито последните.

41

Демократ

преди 2 години

Демократите в миналите президентски избори гласувахме за президента Радев а той тръгна да разделя нацията.

40

Анонимен

преди 2 години

Реално за ГЕРБ гласуват около 105 хиляди човека, а останалото са купени гласове и фалшифициране.

39

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ 12 години си купуваха гласовете на изборите, а сега Бойко Рашков им спира тяхното изконно право за купуване на гласове и фалшифициране на изборни резултати. Може ли така, мутрите ще се разплачат...

38

Внимание!

преди 2 години

В страната се заражда комунизъм=фашизъм в най-уродливия му вид! 1.Абсолютно неприемане на различно мнение от твоето! 2. Създаване на шпиц команди от млади хора и агитки, по еднакъв тертип - бръснати едри момчета или слаби "интелектуалци" с цел агресивно налагане на мнението! 3. Погазване на законите от тези, които се смятат за водачите на новото общество - Радев, Петков и Василев, според тях законите са за плебеите, сиреч зе избирателите, а те могат да си правят каквото искат! Това са фашисти!

37

Анонимен

преди 2 години

Купуването и продаването на гласове за ГЕРБ не е престъпление...........Те така си купуваха властта 12 години.

36

ИмалиКнигаПрписавал?

преди 2 години

Рехтуро на СУто проверен ли е ако е издал книга дали не е коипейстнал некоя друга десятка странички. Издал ли е книга(и) твърде висока е вероятността мостлилайкли да е пладжиадисвал. Неможе само заради лъскават чутора ако не някоя междупенисуална лебофъ м/у Преписвач и Ректорач да пропущил гологлавеца да мине през главния вход на Университета и то без да реагира че именно крадец да бъде положен за Министър на МВР. ; а за Фрау Медхен-дел Мути от дека 9000 каймета, А?

35

ХМ

преди 2 години

В крйна сметка всичко ще се реши от Доган.

34

Анонимен

преди 2 години

Мачкай герберюхите Рашков

33

Абе

преди 2 години

Я си гласувайте за Кирчо и Кокорчо

32

при 600 000

преди 2 години

симпатизанти,тези гербаджии не могат да намерят една физиономия,която да не предизвиква отвращение > тази Свинетка,предишната Свинетка,Десито със змийската муцуна,Десито с глупавата муцуна,Цецка Майката,Пекинската патица,Великотърновската милинка,Главаначев,ит.н. И разбира се,най противниата муцуна от всички Гадния Мутромилиционер!

31

Анонимен

преди 2 години

Народ който 12 години си ги преизбира такива, заслужава точно да бъде най-бедния в ЕС! Ей сега пак ще се появи някой да ми обяснява, че бил гласувал за по-малкото зло.

30

Анонимен

преди 2 години

32, споко бе, когнитивните способности на прасетата все пак не са безкрайни! Няма как да очакваш от такъв екземпляр да демонстрира логика, съвест, морал. Тази, а и хората от ОПГ-то ги движат по-прости стимули - повече инстинкти, от колкото мислене.

29

Неутрланите с Бойко!

преди 2 години

Сачееба с Раздвоение на мозъчността:1. ГЕРБ подкрепя проф. Анастас Герджиков, защото той е издигнат от един много сериозен инициативен комитет. и веднага 2.ГЕРБ ще направи всичко, за да спечели президентските избори. как ще спечели като само подкрепя?Утре когато на Ректалчето му изтупанят следващите факти, тия от ГЕРБ само ще кажат, ние не сме виновни.Те другите,. моля Другарко. В последния си ход, за да се спасят, всички като тая паткще скочат на Борисов. и пак ние, неутралните ше му помогнем.

28

Рашо

преди 2 години

Е Мистър Вселена на всички времена, рицар на Ордена на дамаджаната, и много як ченгесаааааррр....