11

Анонимен

преди 2 години

Прага не е гласувала за Бабиш. Нормално. Там има най-много гейове. Същото важи и за Будапеща, Варшава, София, Берлин, Лондон и т. н. В столиците е съсредоточена най-упадъчната част от населението на една държава.

10

Почтени милиардере

преди 2 години

Явно тактиката с гоненето на руските дипломати не свърши достатъчно работа. В същото време, не можеш да изгониш повече дипломати от дадена неприятелска страна, отколкото твоята страна има в неприятелската страна. По-важното обаче е в това, че с такива действия не можеш да накараш мислещите граждани на една страна да забравят, че вместо да пазят кацата с държавния мед, ортаците на Бабиш във властта са топели от меда в нея не с пръсти, а с мечешки лапи.

9

Бг

преди 2 години

Този Бабиш нали е милиардер!!!Защо е нужно един милиардер да се стиска, и крие чрез разни офшорни зони а не си харчи парите свободно и щастливо! Странно.

8

българин

преди 2 години

Тая до него сигурно е булката...? Жените са способни на всичко , братче ! Тоя хем е дърт , хем грозен ! Вдига го с кило Виагра ! Цяла нощ пърди в леглото и става по 5 пъти до тоалетната ! Не си заслужава , дами !

7

Анонимен

преди 2 години

Светът стана такъв че трябва да избираш измежду две чуми джендеризъм или мутрокрация!!Поне един политик няма ли по света който да обещае ограничение и на двете чуми едновременно?

6

Анонимен

преди 2 години

Тоя Бабиш така се унесе във властта , че забрави от къде тръгна. Подкрепи го ЕС , а после забрави

5

Помним всичко

преди 2 години

До Анонимен 3 На себе си КАК ще изпълнят присъдата? Щото единият се САМООПРЕДЕЛИ като християн-социалист (има интервю в нета), а другият още къта червената партийна БКП книжка...Може да потрябва, знае ли човек?

4

Анонимен

преди 2 години

Не ни сравнявайте с нормалните държави! При нас политиците точно ние ги направихме мултимилиардери с мълчанието си и страха и отново ще има гласуващи за тях. За това Чехия от бивша соц.държава е на светлинни години от нас и предпочитано място от българите за работа.....

3

Българин

преди 2 години

Чехите хубаво го издокараха това червено корумпе!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Тая с ботокса и сбръчкания врат що пак я показвате? Не е типичната чехкиня.

1

Анонимен

преди 2 години

В ЦЯЛА ЕВРОПА РЕЖАТ КОМУНИСТИ И ПРОРУСКИ АГЕНТИ.