28

..

преди 2 години

"Апартамент се е взривил" ?!?!?!Отде ви изравят бе?Как е самовзривява апартамент? Тия варненски апартаменти са много опасни явно.

27

Анонимен

преди 2 години

От полицията казаха, че родителите са им отдавнашни познайници. Жалко, щото децата не са виновни, дано са на по-хубаво място.

26

До 29

преди 2 години

От километри си личи какъв комплексарски селянин си. До спорна няма една улица без дупка, няма магазини, няма площадки, няма въздух, освен влагата, която ви е наводнила мозъка. От всяко село идват и се набутват с хиляди заем за апартамент там, че да кажат, че са граждани. Е, нашите апартаменти поне са си наши и без заеми, живеем в квартал без дупки, с хубав въздух и всичко ни е до гъзъ. Дори морето ви мирише на *** там, щот сте големи граждани.Вземи се съвземи.

25

Анонимен

преди 2 години

Всеки пише нещо, гледах по новините сега казаха, че децата били оставени сами. УЖАС ! Дано са на по хубаво място невинните ангелчета.

24

Анонимен

преди 2 години

Две невинни деца си отидоха, защото работещия им баща, не е могъл да плати тока. Ето в каква държава живеем.

23

Анонимен

преди 2 години

Ако живееш в лукс сграда и на брега на морето няма те лови влага гладнико.

22

Анонимен

преди 2 години

Стига сте се карали за глупости.Един кореняк варненц навремето ми каза:всичко което не можеш да го стигнеш пеша за 15-20 минути не е Варна а периферия на Варна.Ставаше въпрос за Катедралата, хотел Черно Море и червения площат.Варна не е голяма и пеша наистина ако не можеш да се придвижеш до най ключовите места в града означава че сте в покрайнините му вече.

21

Анонимен

преди 2 години

Благоустроен бил Владиславово - вие добре ли сте ? Аз живея до спортна зала и тук едно жилище струва петорно повече от грозните панели във квартала ви. И да там има ромска махала и много българи които са с малки финансови възможности и за това живеят там. за 50 години точно един път съм ходил във Владиславово и след като не съм повторил само по себе си говори колко е хубав. Хората живеят с гради на Планекс и Комфорт по долу един льохманн ми пише за първи саниран блок - хахаха.. серсеми бол !

20

Анонимен

преди 2 години

До 25 читател Както си му е обичая, журналиста не може да различи пара от бойлер с огън от газова бутилка. Журналистите ошашавиха народа с недостоверните си възприятия и статии.. . . . . . ЗАЩО ТОЛКОВА СЛОЖНО? ТУКА СА НАЙ НЕГРАМОТНИТЕ И НЕУКИ ЖУРНАЛИСТИ! С ИЗВИНЕНИЕ РАЗБИРА СЕ!

19

Az

преди 2 години

Dve na 4 godinki i na edin mesec bebe

18

Az

преди 2 години

Az sum ediniq ot purvite koito se opitaha da spasqt decata i nee imalo Pet pojarni v nachaloto nee boilera a gazovata botilka grumna sled dvaistata minuta a pojarnikarite dori nqmaha ogneoporni kostumi i si gubeha shlangovete po traseto hubavo Che ima komshii da im kazvat i dvete mi race sa s rani da se mucha da gi izvadq jivi poveche informaciq nedavam

17

читател

преди 2 години

Както си му е обичая, журналиста не може да различи пара от бойлер с огън от газова бутилка. Журналистите ошашавиха народа с недостоверните си възприятия и статии.

16

Анонимен

преди 2 години

От това, което се вижда, нещо гори, и чак после става взрив, вероятно от газова бутилка на балкона. Жестока работа, много е страшно, жалко за децата.В Дир-а пише, че децата са били само с баба си, която не е пострадала сериозно.Тук съвсем дрго инфо.

15

Анонимен

преди 2 години

Последно колко деца, Санде?

14

До 20

преди 2 години

Да, има, но не е най-голямата във Варна. И наистина е далеч от този блок. Максуда е най-голямата, махла има и в Аспарухово, в Победа.

13

До 16

преди 2 години

Хахахха в грешка си. Най-голямата махла е Максуда и е в центъра на града. Владиславово е най-големият квартал в източна България и е доста добре устроен. А точно там, където се взриви е и благоустроен, сигурно такива улици няма и в твоя квартал. Съседния вход пък е първият саниран в цяла България. Та като не знаеш не говори.

12

Асан

преди 2 години

Кой снима видеото

11

Анонимен

преди 2 години

Жалко за децата, в този квартал живеят крайно бедни хора, там е ромската махала във Варна. Там няма нищо общо със Варна освен, че се води формално към града.

10

Анонимен

преди 2 години

Много добро български с статията

9

До Пияница Мистик

преди 2 години

Не съди за хората по себе си или твоят частен случай. Аз мога да ти дам личен пример, че основно Баба ми, Бог да я прости, ме е изгледала и възпитала. Майка си я виждах за по час, като се върне от работа, а понякога и това не се случваше. И повече се разбирах с Баба ми, отколкото с майка ми. А газова бутилка може да гръмне и без да има баба/дядо в апартамента. Когато не се спазват правилата за безопасна употреба на дадено изделие, винаго може да се стигне до неприятни последствия.