69

Колю Фичката

преди 2 години

Човекът е открил, че кравата дава мляко. Ама а кажете ми каво е търсил там, та е стигнал до това откритие?

68

Анонимен

преди 2 години

Минюорите са припкали напред назад но никого не са заразили 2012, но пък изпуснатия вирус е успял, как точно не се опоменава, повярвах

67

Анонимен

преди 2 години

Ми то и в САЩ имаше много странни пневмонии 2019 та даже и починали от тях, ама не ги разследваха, обявиха електронните цигари за виновни и случаите се покриха, та не им вярвам ни на едните ни на другите, очевидното е само, че са преeбали света

66

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е ЗНАЕХ СИ ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЕ ПРЕДИ 2012, Ч ИМАМ КОВИД ПРИЧИНЕН ОТ ЛАЙМСКА БОЛЕСТ.

65

Alex

преди 2 години

Вaгонетка!

64

Анонимен

преди 2 години

До 165 Случаен минувачЩе ги гледа докато някой не пусне педна ядрена ракетка към тях така на майтап и те ще се изпарят също така на майтап

63

Анонимен

преди 2 години

Преносителите са миньори-космонавти с китайско-маорски произход. Вли са сандвичи накакани от мутирало кенгуру-прилеп-вампир, а после са се и те.

62

Случаен минувач

преди 2 години

До 159 Бил Гейтс ще си организира с приятелчетата си ново събитие 202, после пък 203, ще ги покани пак хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган, от ФБР, от ЦРУ, от фармацевтичните фирми, някой и друг пиар-експерт. Можеш, Бил, да поканиш пак и Анита Сисроу (Anita Cicero) от институт "Джон Хопкинс" за модераторка. Па си пийнете и си хапнете и си разиграйте "пандемия",ама този път да умрат не 50 милиона, а 500 милиона за 1 година. Само не знам едно: Докога останалия свят ще ви гледа безучастно?

61

Анонимен

преди 2 години

Вируса не е бил достатъчно заразен трябвало да се доработи в лаборатория. Янките и чинките дружно се заемат да го подобрят и изтърват.

60

...

преди 2 години

Абе, според мен фармацефтичните компании си го създадоха и пуснаха тоз вирус! Просто е, намаляха им парите от грипни ваксини, поради причина, че хората спряха да се ваксинират срещу грип и те си ришиха проблема с едно малко по-смъртоносно вирусче! И сега ваксините лека полека ше станат задължителни, по 2 пъти на година ще се плаща данък ваксина! Така, че той вируса може и да го е имало в природата, но е станал такъв след като са го обработили малко и след това са го пуснали!

59

Анонимен

преди 2 години

При положение, че населените места около мината са имали вече коронавирусни инфекции, защо трябва да има изтичане от лаборатория, за да започне пандемията? Пропагандата на най-демократичната държава в света е толкова гнусна работа, колкото и пропагандата на една диктатура.

58

Анонимен

преди 2 години

И за какво са ги ,,изгребвали тия екскременти,,. Къде са ги складирали? Теории на конспирациите колкото си искаш.

57

Анонимен

преди 2 години

Е,и? И нарочно да е изпуснат, няма как САЩ да нападне Китай,както преди време нападнаха една държава,защото уж имало опасни оръжия.

56

Анонимен

преди 2 години

Ясна историята. Някой чул, че има смъртоносен вирус, пипнал га да стане по-заразен та да трепе повече народ, пуснал го. Ама той вируса мутирал така че да не е толкова смъртоносен. А - каква изненада, природата си свършила работата - не може да има смъртоносен и силнозаразен вирус едновременно. Ама някои се опитват да създадат такъв. Да де, ама то и в Турция още продължават опитите мъж да забременее. Успех.

55

Анонимен

преди 2 години

Ахаха, а сега да признаят че 2012 имаше бум на тая корона инфекция, но не се предаваше толкова лесно. И беше много по-смъртоносна. А изкаралите го тогава имат як имунитет, който ги държи и сега. Ще си признаете всички на края. Но преди това ще отнемете основните ни права... ако ви дадем де.

54

Урсула фон дер Лайен

преди 2 години

Свободното движение на вирусите е фундаментално право на ЕС.м. Март 2020.

53

Анонимен

преди 2 години

Някои Американски политици се изказаха преди време, че били сигурни, че вирусът бил "изпуснат" от китайска лаборатория. Колкото и да им се доказва че това е невъзможно и несъвместимо с разпространението, сега разни експерти ще наливат вода от 10 кладенеца за да прикриват каква глупост наговориха всичките уверени янки. Само че изгубено доверие не се връща с мазане на лъжи.

52

Предпоследно

преди 2 години

Вирусът е тръгнал от Фейсбук и в момента там вилнее предпоследният му щам ...

51

Пфг

преди 2 години

Вироса е пипнат и няма нищо общо с изгребването на прилепски *** през 2012 в Юнан

50

Анонимен

преди 2 години

*** как е станало точно? Моньорът е пръднал и няква реакция с газове ли е създала вирусът? Веднага фашистите от СЗО да кажат. Бай Шиле ако не го потвърди не вервам.