125

Бай Гроздан

преди 2 години

Не го е срам,не мисли за Бойко,който сега няма да е не само първи,но и втори е под въпрос.

124

Анонимен

преди 2 години

До -139...... Няма значение какви намерения е имал Кирчо. Престъплението което е извършил предвижда затвор. Само ,че на прокуратурата не и стиска да го арестува защото покровителите му са зад океана.

123

Анонимен

преди 2 години

Баце , Кирчо и Асенчо ще са страхотен екип.

122

хун

преди 2 години

Защо точно срещу Борисов да се изправя? Какъв е той? Прекаленото лансиране отвращава народа.

121

Реалист

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо били с големи топки. Едиият стана тълкувател на Конституцията, другият се споразумял за кражба на собственост. Затова са в България, аащото в чужбина са изолирани!

120

-

преди 2 години

Документа ли е важен или фактите??? Бойко "има документ" че няма кюлчета, къщи, любовница, дете ....но фактите бодат очите! Петщов няма документ че е само български гражданин, но за 2 месеца направи повече фактически ползи за народа срешу мафията! Та кое е важното -сокумента или делата???? Що се отнася до закононарушението - на война гражданските закони не важат -действат военни! А ние сме във война с мафия - ще преглътнем едно закононарушение, както преглъщаме боко да не е в затвора

119

Р.Радев

преди 2 години

Кире, Кирe !!! Хубаво се нахендрихме и двамата. Дано играеш сантасе , та да има с какво да убиваме времето докато търкаме наровете в следствения арест.

118

стоян

преди 2 години

Що за държава сме след като мутрата Борисов е все още на свобода.И на децата е ясно,че мястото на Боко Тиквата и свинята Пеевски е в затвора.Те тръгнали да се кандидатират.Срам и позор.

117

Анонимен

преди 2 години

Ако Гешев си свърши работата, Кире Остап-бендеров ще е с обвинение преди 14.11.

116

Анонимен

преди 2 години

някой да иска да се обединява с тиквата и ананаса?

115

Мошениците от ПП!

преди 2 години

Асен Василев като министър в първото служебно правителство в което е участвал е предоставил на Кирил Петков и баща му екстри за 27 млн. лв., с толкова е ощетена и държавата! И това не са само приказки, публикувани са документи за това!

114

Анонимен

преди 2 години

До Хммм! - Дреме ми! Да го отнася! Не ме е еня за мошеници!

113

Анонимен

преди 2 години

На българските телевизии само рекламите са истина.Всичко друго е талаш.Особено сутрешните блокове.Като се зне ,че най-много се лъже след лов и преди избори,как да им повярваш?С каквито и лакардии да ви"облъчват"по тези клюкарници,не им вярвайте.Кучетата си лаят а кервана си върви.Това е най голямата истина.

112

Анонимен

преди 2 години

На българските телевизии само рекламите са истина.Всичко друго е талаш.Особено сутрешните блокове.Като се зне ,че най-много се лъже след лов и преди избори,как да им повярваш?С каквито и лакардии да ви"облучват"по тези клюкарници,не им вярвайте.Кучетата си лаят а кервана си върви.Това е най голямата истина.

111

Фигурант на фигурант

преди 2 години

Кирил Петков е професионален измамник единственият партньор, който заслужава, е килията. - Това заяви бившият вътрешен министър Румен Петков.

110

Анонимен

преди 2 години

До Петков срещу Мазното.....няма как киро да е сам срещу себе си!!!

109

Анонимен

преди 2 години

заради патрона на кико парламата, фигуранта, изпуснахме срока за парите от ес и ги изгубихме! тези пари бяха включени в актуализацията на бюджета, а сега пари няма!

108

Гореща новина

преди 2 години

Ей анонимни разбирачи докога ще избирате мисирките на Юмручния ? Закопавате децата си с тоя акъл !

107

Асан

преди 2 години

Далдисвай у Симитли :)))

106

Анонимен

преди 2 години

Още няколко години с тиквата за цар и кризата в Ливан щеше да ни се стори като парти в Куршевел.