61

Антани Хърб

преди 2 години

Всичко свързано с тази фалшива пандемия е една голяма световна лъжа за сметка здравето и живота на обикновените хора само някой да си напълни джобовете. И тази помия (стаия) написана от още по бездарен журналист.

60

Той е

преди 2 години

Ваксинацията няма нищо общо с това снемане на мерките, просто италианците се разбунтуваха, а това няма да го чуете от политкоректните СМИ... Да позная ли, че и Франция скоро ще направи същото?

59

IT-спец

преди 2 години

някой по-доло е споменал че бил болен 2 седмици и било много тежко, ок, ама аз пък имам 6 примера в моето семейство които караха Ковид за 2-3 дни и то 4 *** от тях на крака без да се залежават, 1 от тях е на 59 години, само домашно лечение с чайчета турмерик, омега 3 таблетки и разтворими прахчета за гърло.. всеки да си решава за себе си...

58

Анонимен

преди 2 години

Хаха, какво са овлядяли, това лято имаха 10 пъти повече инфекции и смъртни случаи от миналото. И сега ако вдигнат мерките точно за есента, не ми се мисли каква масакра ги чака. Статистиките не лъжат... И не е само Италия редица държави решиха да отварят точно в ковид сезона, след лято в пъти по-лошо от миналото. Някой не иска пандемията да си оди...

57

Скептик

преди 2 години

А да видим докога!!!

56

Анонимен

преди 2 години

И в Италия, и в цяла Европа, и у нас, си имаше 4 вълни. Просто в Италия и на Запад четвъртата вълна вече оттече, а у нас и на Изток тепърва ще затихва. Това е. Никакви ваксини и мерки не играят кой знае колко. Ама докато в Италия 2 години ги смазваха от "мерки", дотам, че като излезеш от входната врата виждаш дулото на автомат, с който те връщат, то у нас почти всичко беше "пет за четири" и го преминахме сравнително нормално. А това с ваксините е... дъвка за наивници.

55

Анонимен

преди 2 години

Тоя, дето е написал: "Отваря всичко на 100% означава, че се отваря всичко - спортни и културни мероприятия, обучение, магазини, а не че всичко се отваря на 100% от капацитета! Ама на ***.чо винаги трябва да му се обяснява като на ***....." е толкова вдлъбнат, завалията, че е безсмислено да се прави опит на него да се обясни каква тъпня е изръсил.

54

Анонимен

преди 2 години

до Ха!!!!!- Кеф ще е ако се окаже че ние сме предприели най-правилния подход. Хем политиците ни и лакеите им се нагушиха с ковид фондовете, хем не съсипаха народа с тия ваксини.

53

Ха!!!!!

преди 2 години

*** не пиши глупости. А в Швеция която никога нищо не е затваряла , нито са носили маски, заради ваксинациите ли е било? И си изградиха масов естесвен имунитет. Това че доста се набоцкаха по-късно без особена нужда, си техен проблем. Никой не ги е назорвал по никакъв начин. А дали ваксините съсипват естествено изградения имунитет след вируса, по-късно ще разберем. Дръж ни в течение.

52

Ваксофоб

преди 2 години

Благодарение на ваксините пандемията е под контрол и краят се вижда.". Ковид култа с поредната доктрина.

51

от италия

преди 2 години

Хем лъжете, хем търкате!

50

Дрън дрън

преди 2 години

Италия има 69% ваксинирани и процъфтяващ бизнес с фалшиви сертификати. Както впрочем и другите "първенци" по ваксиниране. https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL

49

Анонимен

преди 2 години

Българина за пореден път показа, че най-глупавото племе в Европа.

48

уточнете си версиите

преди 2 години

https://***/int-politics/sblasatsi-na-mnogohilyaden-covid-protest-v-italiya.html

47

Пак неразбрали

преди 2 години

Отваря всичко на 100% означава, че се отваря всичко - спортни и културни мероприятия, обучение, магазини, а не че всичко се отваря на 100% от капацитета! Ама на ***.чо винаги трябва да му се обяснява като на ***.....

46

Анонимен

преди 2 години

Те и в Израел я бяха овладели още през април, но през август се оказа друго. Сега са на третата бустерна доза. През зимата сигурно ще ги докарат до пет шест.

45

Анонимен

преди 2 години

"Театри, кина, музеи, галерии, концертни зали вече ще бъдат запълвани с целия им капацитет и без никакви ограничения." ____________ Това НЕ Е вярно. Отново няма да бъдат допускани до социален живот и работа всички, които по някаква причина не могат или не искат да бъдат ваксинирани. А това са близо 8 МИЛИОНА италианци. Кое му е връщането към нормалния живот?! Къде е отварянето на всичко на 100 процента?!

44

Анонимен

преди 2 години

До 47: Ела да ме ваксинираш! И няма да се върнеш.

43

Анонимен

преди 2 години

Не завиждай, а се ваксинирай! Всички държави с над 80% ваксинирани премахват ограниченията.

42

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, тия са супер зле. Като ваксинират над 70% се води, че е овладяна, независимо от данните, но като няма ваксинирани се води, че е супер зле. Ще ги видим италианците през декември-януари. Мога да се обзаложа, че ще имат пак стотици починали на ден. Е, може и да няма ако спрат да ги броят примерно. Абсурдно е да се вярва, че с някаква измислена ваксина хората ще спрат да боледуват и да умират. С тази "пандемия" просто всички станаха хипер чувствителни кой е настинал, кой има пневмония и т.н.