126

Четвърта вълна.

преди 2 години

Има нещо гнило. Четвърта вълна взема най много жертви при много ваксинирани и при много вече проболедували. Защо така?

125

БРЦК

преди 2 години

Ние сме доста специалисти в различни области . Като патолог Ви казвам тези приказки са лъжа и Не наука . Имунния отговор е за цял живот. Тия анти тела ни изчезват или да се появяват те се произвеждат от к-ки в гръбначния . Но това което пишат са лъжи .

124

Анонимен

преди 2 години

Знам, пбе. Направо са неотразими тези ваши ваксини. Кой би могъл да се схправи по-добре от тях с такъв ултра ужасен вирус? Продават ли ги, има лли ги в Метро, да си накупя повечко за всеки случай?

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонименв133- Не им работа да четат, а да пишат каквото им се нареди или плати. И не само нашите медии са така вече. Обективната журналистика умря навсякъде! Виж колко наивни и доверчиви шведи се ваксинираха, без никой да ги кара и без там да е имало локдауни, маски и задължителни ваксинации. Вместо да се доверят на сигурния и с пъти по-добър натурален имунитет който неименуемо са създали през това време.

122

Анонимен

преди 2 години

В-клетките на паметта, продължават да еволюират и да се засилват у преболедувалите COVID-19 поне няколко месеца, докато при ваксинираните те са не толкова силни, съобщи Ройтерс.Силните клетки на паметта произвеждат мощни антитела у преболедувалите, които могат да неутрализират нови варианти на вируса!. . . . . . . Престанете да манипулирате хората с измишльотините, които пишете - съобщи Ройтерс - по голями профани от днес.бг! Прочете поне един учебник по имунология бе мошеници!

121

Анонимен

преди 2 години

До Ясно!.. Не вярвам тези които насилват невръстни деца за тези ваксини да не знаят всичко това и, че децата имат най-много Тклетки. Остава открит въпроса, защо е тоя зор да ги набодат до едно? Дали има и нещо в тези ваксини което трябва непремено да се вкара в организма на пеленачета, деца и младежи, което ще спаси бъдещето на света от глобалното затопляне- според изявлянията на Бил Гейтс?? Та тези хуманисти напоследък са повече загрижени да набодат деца и младежи, отколкото старци и болни.

120

Ясно!

преди 2 години

Фрашкането на организма изкуствено с антитела не решение. Това не е имунитет. Още по-малко , стаден! А дори носи риск от автоимунни заболявания. Имунитет е когато Т-клетките запомнят вражеския вирус и го атакуват с антитела само когато се появи. Това се постига или с преминаване през вируса или надеждни ваксини каквито няма още. Не отричам и тези псевдоваксини. Но те са полезни само за тези с липсваща имунна система помагащи докато премине вълната и останалото население изгради стаден имунитет.

119

Ваксината

преди 2 години

произвежда антитела??? Понеже аз досега сьм живяла в голяма заблуда, че имунната система го прави това.

118

Миро

преди 2 години

Стига с тоя продънен университет рокфелер бе, според вас някой вярва ли на институции с имена като рокфелер,ротшилд и тем подобни милиардери

117

Анонимен

преди 2 години

стига с този пробит вирус и ваксини, зомбита, живота ви минава покрай вас.

116

Анонимен

преди 2 години

Нова 20. Тоя да си къса дипломата

115

Анонимен

преди 2 години

Да бяхте се ваксинирали през лятото, като беше спаднала заболяемостта. Сега като се разболеят между двете игли и айде, ваксината им била крива. То на кривия........му пречи.

114

Анонимен

преди 2 години

Имунитетът след ваксинация се развива 2 седмици след втората доза. Какво не ти е ясно???

113

Анонимен

преди 2 години

Някой ви излъга, че с две дози сте ваксинирани. Скоро ще ви кажат, че ако не си сложите бустерна доза не сте ваксинирани. И т.н.

112

Анонимен

преди 2 години

Един колега заклет ваксър си сложи първа доза ваксина. След 2 седмици се разболя от ковид. Втора доза не си сложи. И сега се чуди ваксър ли е или антиваксър.

111

Анонимен

преди 2 години

От университета Рокфелер знаят кое е най добро за вас!

110

(-_-)

преди 2 години

Ваксините произвеждат анти-тела? Ай стига бе! Аз пък съм живял цял живот в заблуждение, че някакви клетки на имунната система ги правят тия неща..Общо взето да сравняваш естествен имунитет с такъв от ваксина е все едно да сравняваш истински секс с някой от неговите алтернативни варианти.

109

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог Слагай червения нос и заминавай към цирка. Ти ако имаш повече от средно образоване, аз съм ракетен инженер.

108

Василий IIIбългароуб

преди 2 години

Никой не е избил повече българи в последните няколкостотин години, отколкото НПО-активистът антиваксър, изпълняващ по погрешка функцията на министър. Но пък льотчика си го харесва! Убийствен дует! Василий II българоуб.. ряпа да яде, спрямо тях!

107

Майна до 113

преди 2 години

Еми кажи го това на Коритаров и на Родосвет Радев.