5

Злобар

преди 2 години

Проблема е в самите нас , ей го видял пешаходна пътека и хукнал да пресича без да се огледа , може ли така . Аз съм както водач така и пешаходец и ако се толерираме едни други няма да се стига до подобни инциденти. Много пъти като пешаходец съм давал предимство на водачите и съм изчаквал пред пешаходната пътека защото знам че човека зад волана трябва да се оглежда и за коли отпред,отзад,отстрани както и куп други фактори .Не говоря за джигитите на пътя,а за обикновенния водач.

4

Радослав

преди 2 години

До ужас: вече има такъв данък и се нарича акциз н горивото + ДДС н горивото, колата, ремонтите по колата, гумите, технически преглед, гражданска отговорност, винетка и още 200 известни или скрити данъци по колата. Проблема не е в колите, а в задкормилните устройства! Лоша подготовка, напълно абдикирали от задълженията си държавни институции, ненаказуемост и неадекватни пътища. Там са проблемите, а не в колите!

3

ужасТ

преди 2 години

много са му бавни реакциите за ЕГН-то

2

Анонимен

преди 2 години

Преди година улиците на този град изглеждаха като след бомбардировка всеки караше бавно и внимателно, избраха си оправен и не крадлив кмет хората и той ги оправи, но сега дойде друг проблем защото повечето са прави и широки.

1

ужас!

преди 2 години

Много пъти съм казвал и сега го казвам, че собствениците на коли трябва да се облагат с данък километър; минал си през 2020 г. - 126000 km, ами ще плащаш поне по 0,09 ? на km. Нали разбирате, че ако това стане, то колите ще намалеят, следователно и катастрофите, произшествията по пътищата. Ето аз сега се страхувам да ида за хляб; ами ако някой вземе и ме блъсне или се качи на тротоара и помете, било мен, било моята съпруга? Ами тогава? Нека да има и ограничения с превозните средства!