71

Сата НАТО

преди 2 години

Аз нямам обяснение. Или първият тест е бил фалшиво положителен, или вторият фалшиво отрицателен. Някъде има грешка в системата. ----////---- А може би, докторе, трябва да отидете спешно на психиатър? Тежък когнитивен дисонанс ви гони и ако ви стигне...трябва да сте в стая с меки стени...

70

Анонимен

преди 2 години

Абе защо точно на вашия сайтквиатурата ми се побърква?

69

Анонимен

преди 2 години

Тестовете не са 100% достоверни. Може да е фалшиво отрицателен, ако не е взета хубаво пробата или ако са минали повечко дни и вирусът е в белия дроб и го няма вече в носа. Антигенните са най-неточни. ПСР е по-добър. Но вирусът след 4-5 дни е в дроба, червата, кръвта, но не и в носа. Затова!

68

Анонимен

преди 2 години

Ауууу, залети били с грипави. А сега накъде? Требе да ск;е работи. И забележете, че некв грип, не томно коронавир,с.

67

Анонимен

преди 2 години

Освен че има ковид 19,руските шпиони и агенти в българия ни тровят с новичок с радио активни вещества от 80 години на миналия век.колко българи изтровиха и се опитаха да изтроват.не сме забравили.

66

Анонимен

преди 2 години

Какъв е начинът да бъдеш прегледан от лекар,ако си под карантина?

65

999

преди 2 години

Има и обикновен грип, както и ковид. Разликата е, че при грип се вдига веднага висока температура, но не трае дълго при правилно лечение. При ковид - НЯМА болки в гърлото при повечето случаи, а директно се прави пневмония. Температурата дълго време е постоянно висока. Сваля се САМО С АНАЛГИН ИЛИ ХЕКСАЛГИН. Допълнително - още илачи от джипито БЪРЗО!!!

64

Обективно

преди 2 години

С ТЕСТОВЕ ИЛИ БЕЗ - ЛЕЧЕНИЕТО Е ЕДНО И СЪЩО!!! ПРИ КОВИД МОЖЕ ДА СЕ ПРИБАВИ И АНТИКОАГУЛАНТ - САМО В ТОВА Е РАЗЛИКАТА.

63

Анонимен

преди 2 години

Я.минаката зима имаше само ковид,и ръка да счупил пишат ковид ,сега вече има обикновен грип,леле лъжите лъсват ,днес ходих на Лидъл ,РЗИ там ковид нема бря ,пълно с хора няма дистанция 4 каси да утеха един до друг ,а касиерите беха без маски ,РЗИ Ко става ? ))

62

Анонимен

преди 2 години

Аз също повече няма при грипоподобни симптоми да правя тестове.Единственото което получаваш след положителен ПСР е карантина, която те лишава от достъп до преглед, аптеки и храна.Нищо друго. Лечението ти се изписва преди ПСР-а и не се променя, след теста, независимо от резултата. Ако има проблеми ти дават още лекарства по телефона.За мен това е неприемливо , никакви ПСР-и повече.

61

Анонимен

преди 2 години

Много учуден нещо този доктор, ами да погледне какво е времето навън и ще си отговори на въпроса за що има много хора с такива симптоми, нищо ново под слънцето.

60

Анонимен

преди 2 години

Мa как бе? Мa нали само корона имало? Прочие, грипът коренно се различава, щото съм го карал. Вдигаш много висока температура изведнъж, всички мускули те болят и ти се струва че ще умреш!!! Е, няма го затрудненото дишане, но то идва по-късно - ако не се лекуваш навреме развиваш бактериална инфекция и бронхопневмония.

59

Нали

преди 2 години

всичко знаеха и можеха....Сега се чудят грип ли има или отравяне с графенови производни...А за тези две години, трябваше да са разбрали, че С ТЕСТОВЕТЕ СЕ СЪБИРА ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ......Затова да престанат с глупостите и да започнат да лекуват хората...., ако са лекари въобще...

58

Анонимен

преди 2 години

Те докторята се правят на улави ама на тях и на учителите първи ще им видят сметката. Сега лекуват по протокол спуснат от СЗО. Сами си изяждат хляба. Тоя протокол влиза в една програма, обаждаш се на телефона за медицинска помощ и от там ти казват: имаш ли сополи - натисни 1, дрискаш ли - натисни 2 и така 20 въпроса. Накрая ти казват отиди да си вземеш лекарствата от аптеката. И ДЖИ ПИ-тата стават излишни. Нека се правят на улави.

57

Анонимен

преди 2 години

Тоя дофтор Минжев е много зле.

56

Фена

преди 2 години

Астрата е най добра само където я оплюха глупаците.12 седмици между първата и втората ваксина говори много.Стадионите в Англия са пълни а там 90%са с астра правете си изводите.К ур за антиваксъри

55

Agent

преди 2 години

Аййдее омотахме се. За бога братя не ходете на доктор.

54

ръждата

преди 2 години

Считаше се, че защитата на Файзер и Модерна трае до пет месеца..., а според последното проучване защитата пада рязко след два месеца! Информацията е в открит достъп, в сайта на US News (Studies Show Power of Pfizer Vaccine Starts to Wane After Two Months - US News).

53

Анонимен

преди 2 години

Цитат "... клиничната картина е различна ..."

52

Правят ни на маймyни

преди 2 години

ЕС постанови, че сертификата за ваксините е вечен, а за преболедувалите - само 6 месеца! А в Израел отнеха сертификата на 1.6 милиона ваксинирани за които е изтекъл 6-месечния срок.