53

ОРАКУЛ

преди 2 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ!!!

52

ОРАКУЛ

преди 2 години

Докога ще си затваряме очите за манипулациите на престъпната шайка на Радев. Дали да гласуваме машинно или не това решение трябва да го вземат хората, а не продажните политици. Двойният агент Радев, само за няколко месеца нанесе на държавата такива щети, каквито ДПС не успя за цял мандат. Докато си седим на топло, и цъкаме с език пред телевизорите, за неща, на които и малко дете не би повярвало, този злодей ще извади и хляба от устата на децата ни!

51

Влак GT

преди 2 години

Това ще рече, че не мога да гласувам за двата избора на два паса?!------ Ако е така ще ги кача на куцо магаре на изборите!!!!

50

Ясно

преди 2 години

*** ще си манипулират машинките то е ясно. Да се изхождате в червено дано

49

Хартиените отрязъци?

преди 2 години

Кога ще вземат това решение, което ще е от полза за демокрацията, защото ще може да се осъществи граждански контрол върху изборния процес и гарантиране на прозрачността и честността им! При броенето ще присъстват членовете на СИК, застъпници и наблюдатели! Присъствието на максимален брой представители на различни партийни и граждански организации ще бъде гаранция за правилното провеждане на изборите!

48

Словоред

преди 2 години

"Следващо изречение отдолу можете да промените, като натиснете Промени избора бутона"По - неясно не може да се напише! Боже, Боже, Боже...

47

Анонимен

преди 2 години

Според тези същите машини в демонратските Детройт,Милуоки,Вашингтон,Филаделфия,Марикопа Аризона,Атланта са гласували 98-100 процента от населението,което е пълен абсурд.Такава активност никога не е била регистрирана в историята,дори и в най-тоталитарните общества.По този начин Байдън със 700 общини победи Тръмп,който спечели в 4500 общини в САЩ .Резултата от измамата е съсипване на демокрацията.

46

Анонимен

преди 2 години

Не е въпросът как се гласува,а липсата на всякаква отчетност от вота с машините.Сървърите не са в България,а в Италия и Германия.Целият американски вот с тези машини е складиран извън САЩ и те нямаше как да проверят истинността на резултата и съответно един дементирал педофил им назначиха за президент.И магаре да се кандидатира,важно е дали се харесва на Глобалисткия елит.

45

Митко

преди 2 години

А на тези, дето смятат, че на 55+ няма да могат да гласуват заради машините, ще кажа, че дълбоко грешат. Ето аз съм на 65+ и се справям доста по-добре от младите с комютрите и смартфоните...

44

Анонимен

преди 2 години

Нямам много доверие на машините. Как ще се гарантира че няма измама на изборите?

43

Митко

преди 2 години

Точно така! Това е начинът да се изключат необразованите /в Турция и гетата/ да не могат да гласуват...

42

Анонимен

преди 2 години

Няма да гласувам!!!

41

тая с червената коса

преди 2 години

на една пръчка ли обича да стои

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "На Радев му трябваха 3 минути и 40 секунди да гласува." Това беше за обикновения, а не за смесения вот. За смесения и обяд трябва да му организират в избирателната секция. :)

39

Анонимен

преди 2 години

На Радев му трябваха 3 минути и 40 секунди да гласува.

38

Анонимен

преди 2 години

Може ли на машините за гласуване да се копае крипто?

37

до деде

преди 2 години

""""Ако ще гласуваш за комунисти, по-добре не отивай.""" --- Същото се отнася и за Гърбицата, за Чалгата, за ДПС, за ДБ...илите и "Троянския кон" на Болшевиките - Манолова! Пита се за кого в такъв случай да гласуваш...

36

Анонимен

преди 2 години

Ха!!! 3 минути за гласуване. На *** му трябваха 3минути и 40секунди.

35

до анонимен

преди 2 години

""""""Лудост!Колко хора ще се откажат заради сложно гласуване?""""" ------ Това е целта!За добро или зло, не зная, но населението над 55 просто ще го изключват от правото му на глас при такова сложно гласуване, плюс ромите, плюс младежите от 18 до 21 г. на които не им дреме за "избори".

34

Майора

преди 2 години

Жалко Матева , вие правите всичко възможно повечето хора да не гласуват! Явно такава е инсрикцията отгоре , да стане така че разединителя Радев да спечели втори мандат и да закопае още повече страната чрез послушния му кабинет!