30

Ст@м@т

преди 2 години

Много точно и ясно им го каза! Кой фирми са работили и не им е платено, защо се крият?

29

Строителна Камара

преди 2 години

Остаеат броени дни до изгонването на тая некадърна,нагла,заблудена и самозабравила се корумпирана пърделана! Това ще е първото уволнение на министър в служебен кабинет!

28

Анонимен

преди 2 години

Комитов е първия министър на пътното строителство.Предишните са били шуранайки.

27

69

преди 2 години

Един от най-некадърните министри в историята на България.

26

Анонимен

преди 2 години

Я на кой ли са тия фирми ?)))

25

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа от ПП ГЕРБ, Кеф ми прави на душата, да съм Ви в устата, аз съм с разум с цел, аз съм ЛЕЙДИ МИТЕВА, аз съм на Вашето изчегъртване изгрева, ще бъдете тричани и м.т.и наричани !!!

24

До Коментар

преди 2 години

Да де, ама такива може да ги свърши онзи с прякора на украса за онзи американски празник в края на месеца. Иначе в нормалните държави се изправяш срещу власттас лицето си и с факти в съда, а не със статисти, работещи незнайно къде. Но това е само в нормалните държави, явно ние не искаме да сме сред тях.

23

Анонимен

преди 2 години

До До Ивза "фирмите са изтеглили кредити и са дали заплати,защото уважават работниците си и искат да ги задържат" ..работниците протестират, че не са получавали заплати, нещо ви се разминават версиите. Всичко това се доказва - медии под път и над път, един не излезе и не каза "ние взехме кредит, направихме това и това, държавата не ни е платила", да заведе, да снима, да покаже. Всеки от тях може да търси правата си и по съдебен път ако държавата не спазва подписаните договори..

22

Анонимен

преди 2 години

от кога държавата гарантира за плащанията на частният бизнес, какво пречи на всеки бизнесмен да спре да плаща заплати и да натири работниците пред НС

21

До Ивза

преди 2 години

Не знам какво си,мъж ли си,жена ли си,но фирмите са изтеглили кредити и са дали заплати,защото уважават работниците си и искат да ги задържат,но правителството трябва да си изплати задълженията,хората не са роби и трябва си върнат кредитите,но така е като дойдат комунисти на власт,мислят,че всички са им задължени!

20

Определено

преди 2 години

Комитова, както и всичко около радев разчита на разделението и противопоставянето. Кофти, подли хора

19

Сатир

преди 2 години

Бабет, преди 40 г. какво си работила, къде си членувала и кога си получаваше заплатата?

18

Анонимен

преди 2 години

До Тия фирмито не е само до договори, как са спечелили тези поръчки, какъв е обема и качеството на свършената работа, колко пари са взели (като аванс). Също така трябва да се провери и дали фирмите са в затруднено финансово положение, ако са - нан какво точно се дължи това т.е. трябва тотална ревизия да се направи, но най-вероятно в министерството няма кадри, щото от години се назначават малограмотни гербави калинки, които търкат столовете и вземат премии срещу послушание и гласуване.

17

Анонимен

преди 2 години

Наглата бабишкера от понеделник ще разбере фирмите,дали са разделени на две,тая е патологичен лъжец!

16

Ивза

преди 2 години

ПИТАМ защо между протестиращите няма управители на фирми.Хора как така работехте без да има пари,как се снабдявахте с материали и т.н.Защо не питате шефовете получиха ли си големите заплати.Вярно,без пари не се живее,но проблемите не са в държавата а в поточната практики на ръководство.

15

Ха-ха

преди 2 години

Много нагла бабичка. Че и злобарка

14

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Уважаеми, Дами и Господа, ПП ГЕРБ няма да видят повече трибуната и залата на НС на живо, аз Ви го обещавам, защото дойде време ПП ГЕРБ да бъде изчегъртана напълно, Борисов, пал.чо, пал.чо !!!

13

Анонимен

преди 2 години

На тая изкуфяла червена бабичка, на която на челото и се вижда сърп и чук мотото е: пари трябва да има...за нас, а пролетариата трябва да работи за всеобщото благо и червената идея безплатно. Толкова е гнусна и лъжлива, че нямам думи.

12

Анонимен

преди 2 години

Единственото решение е държавата да даде по 100000 лева на човек и протестите ще спрът и хората ще се кротнат.

11

до 10

преди 2 години

Едва ли, по скоро част от надиплените с талибанска наглост милиарди са заделени за концесиониране , на магистралите, като принудят властта да го направи....Та затова протестите са пред министерствата, а не пред "с законни договори" присвоилите ги спиртосани сумисти.