55

Sk

преди 2 години

Нямам сигурност нито за живота си, нито за имота ми в гр. П. Тръмбеш. Към кого да се обърнем г_н Главсек??

54

Sk

преди 2 години

И в гр. Полски Тръмбеш полицаите з,а,м,и,т,а,т следите на двама престъпника, крадци, затворници, които в продължение на 11 години крадат и разбиват дома ми. Обикалят улиците, и все нищо не виждат. За какво горят държавния бензин????? Вземайте ф,а,д,р,о,м,а,т,а и ги изчистете тези.

53

Анонимен

преди 2 години

Рашков защо не се бори с тази несправедливост ? Този Венци размахва юмруци както му падне, а министъра бездейства. Рашков е зает да разчиства пътя пред Радев и не го интересуват страданията на обикновенните българи.

52

Анонимен

преди 2 години

Пазете такива ценни хора. Те организират купуването и продаването е престъпление за партиите на властта. Кой ще купува и продава гласове е престъпление, ако няма такива ценни хора за партиите?..........Дебелите Вождове теглят от партийната субсидия, събират от обръчите от фирми и дават на такива ценни хора да купуват и продават гласове е престъпление.

51

Анонимен

преди 2 години

До бг смешки 2 - Да уее! Нали ги виждам на улицата - то не са хора, ами животни. Някои не говоря, ами пръхтят, мучат, ревът ... ужас е. Не хора, ами ... не знам и аз какво са 80% от нашите "съграждани". Ужасно е просто. Ох, каква съдба сполетя страната ни! Чалгари, комунисти, гербаджии ... ужасно е!

50

Анонимен

преди 2 години

До до бг смешки 2 -???

49

до бг смешки 2

преди 2 години

не е лошо да ги пиеш навреме!!!!!!

48

има данни

преди 2 години

че *** РАДЕВ е руски шпионин,кога ще го арестувате и вкарате в затвора

47

питам

преди 2 години

Радев и Венцислав боксьора размахмат юмруци. Колко много си приличат.

46

бг простаци

преди 2 години

До Анонименинформатор е 100 % но от ниско ниво ... големите босове плащаха на полицията и политици ....примери има много - Косио , Жоро ,мАКАРОНА и Поли плащаха на СДС и Костов , мАРГИНИТЕ на БСП ,Галеви при Петков , Брендо на ГРОБ и така до безкрай ...такива като този са на ниско ниво и може да изгорят мн лесно защото нямат акъл ...

45

истина

преди 2 години

Такива са свидетелите на Рашков които ще разобличават купувачите на гласове. Боксьора и Рашков се лика прилика. Промяната на Радев в действие.

44

Стига

преди 2 години

предизборни кьорфишеци *** червен

43

Анонимен

преди 2 години

А,случайно да не е информатор (доносник) на полицията?

42

бг смешки 2

преди 2 години

всичко е измама в тая държава ... обаче народа е яко про***Ст и нищо не може да зацепва !

41

Тоя Бахтич

преди 2 години

И обесване не го плаши ,той е в постоянна наркоза . Докато има такива на свобода убииствата ще са си най-нормална случка от ежедневието .

40

Наказанията са таки-

преди 2 години

-- ва каквито са предвидени във закона за МВР ? Закона от коя година е ? Ако този закон беше нещо което ги плаши хилядите такива случаи ( под колоните е малко ) нямаше да ги има ..... малко е тинтири минтири без конкретика и си е чисто замитане -- вижте ако наказанията са по 5--г, затвор всеки ще се замисли дали да бие арестант .

39

Анонимен

преди 2 години

Само с уволнение не става, трябва съд и наказание само тогава ще има Ефект и за другите корумпета в тази така наричана Система.

38

Анонимен

преди 2 години

Как кой му дава право- беззаконието в нашата страна, то определя на много хора съдбата. Защо при дадено нарушение на закона, хората си мълчат? Защото са видяли, че престъпници и полиция са в едно, и вместо да пишат и описват какво е станало, да ги разпитват с часове, все едно те са престъпници, потърпевшите предпочитат да не си губят времето с това.

37

бг смешки 2

преди 2 години

До Тая мутра боксьоравсичко е мутри у БГ ...ВЕЧЕ СА И на власт последните години ...а народа все така пр***ост и т***ъп нищо не може да вдене ...лошо пр***ост народ-слаба държава

36

Тая мутра боксьора

преди 2 години

Мутрата ББ го беше назначил в управителния съвет на ЧЕЗ или на някакво друго дружество с 30 хиляди месечна заплата. Тоя си е бияч на политиците от край време и затова е жив. Сега ако се смени властта може и да му прекратят здравните осигуровки.