31

evropeez

преди 16 години

bulgarina e nai golemia peshterniak na patia, to se znae, koi im e dal knijki ne znam,ama karat kato se edno nema pravila,smiah i pozor,ama to i nema tapi polizai deto gi marzi da gi globiavat, 4e da vidim kato se globi dali dr pat shte kara taka

30

шумахер

преди 16 години

Това означава ли , че съвременните ловци до един са агресивни шофьори ???

29

Шумахер

преди 16 години

Проблема е в празната черепна кутия на тези "шофьори".Пещерняк и агресивно шофиране - глупости.

28

-

преди 16 години

Иван Ангелов е голям пич.

27

преди 16 години

Така е rowena, перчим се един на друг, защото живота ни е труден. Би трябвало да се перчим на управляващата пасмина но те знаят че като ни създадат проблеми ще останат в сянка защото ние се хващаме помежду си за гушите. Третия в случая са управляващите. Вече 20 г печелят а ние 20 г се държим за гушите и се самоизяждаме без да знаем защо. Изкрадоха ни всичко под носа а ние продължаваме да се плюем едни други и сме сляпи за основния проблем.

26

преди 16 години

Маниата да се сравнява и анализира всичко идва от там че форумците веднага започват да коментират захранват рекламния бизнес на днес.бг.

25

Готин

преди 16 години

Жените също се състезават в живота, само че доста подмолно. А каква е тази мания да се сравнява и анализира всичко?

24

rowena

преди 16 години

агресията*

23

rowena

преди 16 години

19 не иде реч за противопоставяне между половете а за прескачане на летвата на еволюцията. Но не мисля ,че основния проблем е там. Алкохола е по големия проблем в днешно време. Не може да се отрече гресията и състезанието между мъжете но то не е само на пътя.Винаги когато двама се карат третият печели!Сами си направете извода има ли някакъв смисъл да се перчите един пред друг.

22

преди 16 години

Opa gre6ka , za 19-ti be6e dolniq post

21

преди 16 години

Kakvo 6te stane li, 6te trygnete da obladavate pyrvata sre6tnata darvesna hralupa, naj mnogo da izkarate akyla na nqkoq *** hahahaha

20

rowena

преди 16 години

Аз виждам, че с тази агресия се самоубиват не виждам някакво умение за оцеляване тука?! Отделно, че затриват и цялата си фамилия която возят!Има и друго фактора алкохол и определено не е наследен от пещерни времена а е съвременен бич на обществото.

19

преди 16 години

добре де, като сте много отворени всички женоря - дайте да се забранят всякакви отношения между мъже и жени и да видим кои ще оцелеят по-дълго - като сме били първобитни - покажете вие какво можете :-)

18

Blondie

преди 16 години

ei doktor4eto da zn , 4e da si 4ovek e trundo , no da si jena e o6te po - trudno ... ama kakvoto i da si govorim i vie m1jete ne se razli4avate mn ot pred6estvenicite si ;)

17

doktora

преди 16 години

tova e nai-pravilnoto opisaniie na jenskia individ,osven 4e mogat da hodiat izpraveni nyama drugo obyasnenie za6to se nari4at hora

16

-

преди 16 години

Това си зависи от самия човек и жените са големи гъски в карането ама аре... при това по *** от мъжете, нема спор.

15

tc

преди 16 години

Отначало много обичах да влизам в този сайт, но колкото по често започнах да го правя все повече съжелявам.Че тук можеш да прочетеш хиляди глупости и неточности но не и това заради което си кликнал на заглавието.Весниците който продават по улицата поне е ясно защо има шокиращи и заглавия и после като ги отворите да видите че не е нищо кой знай какво, а на мене не ми е ясно защо и тук и е така като така или иначе съм влязал в сайта и съм отчел влизане дали ще 2 неща който ме интересуват или 4 като 2 от тях за ме заблодили заглавията и ще се изпсувам още 2 пъти от горе за този ден не виждам смисал.

14

tq

преди 16 години

kazaha li vi go, 4e i nau4no dokazano 4e ste pe6ternqci, do sega be6e samo na osnovata na predpolojeniq, no osnovno klonq6ti to4no kam tozi izvod-krajno vreme e da se teleportirate v 21-vi vek 4e ve4e i Flintstone 6te vi se smee hahahahahaha

13

pepetlika

преди 16 години

"Мъжете шофьори са по-агресивни от жените, защото все още се изживявали като пещерняци." - ще ме уморите от смях!!!!!!!!

12

преди 16 години

Ще си позволя да напиша първия си коментар тук, с идеята да помогнем на днес.бг да спрат да публикуват всяка глупост попаднала пред очите на редакторите им.Ще започна отзад напред - относно карането с една и две ръце - тази информация не е нова и въпросният Джефри Бийти какъвто и професор да е - не бива да си приписва чужди заслуги. Още преги години излязоха подобни публикации - до колко са верни или не аз не мога да коментирам.Големият въпрос обаче тук е - след като Черепите на хората през 21 век съдържат съществено количество мозъчни клетки от каменната ера" (изречение което ако не е преведено грешно отново поставя под съмнение професорската титла на Джефри) - това би означавало, че и при двата пола са налице т.нар. генни завещания. Това поражда въпроса - ако у мъжете склонността към поемане на рискове на пътя е предизвикана от ловуването и агресията едно време защо жените отказват да раждат и гледат деца, след като този процес би трябвало също толкова силно да е залегнал във въпросните гени?