15

Еди Мама

преди 2 години

== не знам дали са се заредили дни със студ и дъжд , но знам че са се заредили месеци със глад и мизерия ...... 00

14

Дако от Сокако

преди 2 години

До МазнияТака е чуек, светът е шарен, всичко е относително и всеки се кефи на различни неща. За едни кофата с гумна е нещо отвратително, за други е манна небесна.

13

Мазния

преди 2 години

До Дако от СокакоИ за така чуек, намерих стари касетки на Сашо Роман и Алисия, после малко радио Веселина, две ракии и ми стана горещо.

12

Дако от Сокако

преди 2 години

Тази сутрин си извадих почти 30 годишния касетофон, а в него една касетка с концерт на Пърпъл - волумето на мах , няма такъв кеф - Хайуей стар, пърфект стрейнжърс, хард ловин уомен...китарни и клавишни сола да ти напълнят душата. Стана ми топло и си отворих прозореца

11

Прогноза

преди 2 години

Слънчево и топло време - догодина, през лятото.

10

СРС за всеки

преди 2 години

Мутри на Борисов следят неудобни чрез Електронно следене,***.ели мутри с джипове!Електронното следене манипулира хора по начин на който може да накарат жертвата да каже "да" вместо "не"!

9

Биволъ

преди 2 години

А червената служебна генералска Ковид коса коси ни коси...

8

Анонимен

преди 2 години

Че аз си нося томани и наполеонки зимата. Налседство са ми от дядо. Е, томаните малко ги изядоха молците, ама ко да се прай. Пак топлят. А ако си намеря от тия "въшкарници" дет носехме в казармата навремето, ша си купя. Честно ти казвам брат. Тва яко топли зимата. С такива неща изкарвахме в казармата при -20 градуса и нямаше болни молни, сополиви и кашлящи. Наполеонки под анцуга - няма ви кажа как топлят тези неща. А и съм на село, кой ша *** гледа с кво съм под анцуга?

7

Сатанизъм

преди 2 години

Пържат живи хора с Военно лъчево оръжие в България, мутри на Борисов убиват хора!

6

Колело на историята

преди 2 години

се върти и ще носите вълнени гaщи като бабите и дядовците си.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако имате кореспондент във Варна или Добрич, да отиде и да ви пусне снимки на кораба с азотен тор. Кораба потъва, наклонил се е на лявата си страна и вълните го бият вляво oтзaд. Каютите се пълнят с вода. Тва корито ще се обърне и наистина няма вадене от там ни на товара, ни на коритото. И баржите не могат да му помогнат. Тия дето трябваше да направят нещо - оправдават се с лошото време. А га беше хубаво първата седмица, те се чудиха и маеха ко да правят. Не е от времето, от некадърност е.

4

Анонимен

преди 2 години

Пускайте парното гадове.

3

Capital

преди 2 години

Заради Ковид ли пак?

2

Анонимен

преди 2 години

Защиоо няма тадост, за тееб и за меен

1

Анонимен

преди 2 години

Дано да сте прави поне тоз път, щото иначе ще ядете махалката.