25

Анонимен

преди 2 години

Eha = професора по адренуту ходатайста за адренуту ...

24

До 26

преди 2 години

Ето това е най краткия и точен отговор за причините. Но въпросът е"кой има очи да види и мозък да го разбере, *** народ, ей".

23

Анонимен

преди 2 години

На тпите министри на Юмрука, дето щял да ни спасява. Хубаво ни спаси.

22

Анонимен

преди 2 години

Причината да се вдигне цената на газа 6-7 пъти за последните 3 месеца в Европа е газовият шантаж на Москва с мерзката цел бързото пускане на СП2. Спирането на фючерсите и спирането от страна на Газпром запълването на най-голямото газохранилище за Европа в Германия запълнено едва на 5%. А че има шантаж от Русия е очевидно от факта че докато по света газа се вдигна с 200% в Европа той скочи на 600-700%. Скоро ще обяснят на Путин че ако продължава така ще изгуби пазара в ЕС и кризата ще свърши.

21

Анонимен

преди 2 години

БЛА-БЛА-БЛА, празни приказки и нищо смислено............."експерт" ...............ХА-ХА-ХА

20

Анонимен

преди 2 години

Ами то е ясна причината.Поне за България.Това е гнусният слугинаж на САЩ и спирането на АЕЦ Белене и ЮП.Ако тези проекти бяха факт в момента,нямаше да си говорим за цени на ток и газ,а щяхме да сме енергиен център на Балканите.И най-дразнещото е,че тия псевдоексперти,дето спряха проектите,сега пак обикалят студията като цветарки и ръсят небивалици.Като бившият доносник на ДС и сегашен краварски прислужник Иван Хиновски,разбиращ от енергетика колкото *** от кладенчова вода.

19

Асан

преди 2 години

Русия пак ше ни освобождава от евроgейско робство и високия ток :)))

18

Истината

преди 2 години

Откакто в САЩ дойдоха на власт комунистите ( Камала Харис е огнено-червена комунистка) , всичко в света тръгна надолу ! Така става при комунистите ! Така ще стане и у нас ! Къде са тези, които искат да се самозапалят в знак на протест ??? Защо така няма желаещи днес ?

17

Анонимен

преди 2 години

Толкова години четох и слушах глупотевини на тема енергетиката на европейска България. И ето един човек когото слушам с удоволствие и с когото съм съгласен.

16

Анонимен

преди 2 години

Първо да махнем Кумчо-Вълчо смРАДльов, после ще му мислим! Нали такъв му беше лозунгът при свалянето на Боко - да махнем Боко, пък после ще видим. Е, "изчегъртахме" Бокото, коМУНЬОизмът си дойде - по ЦЕНИТЕ и инфлацията ще го познаеш, тая попара от 65 години ни попарва, и пак се натресохме право в мизерията. ПЕТ години мондрьо-ПРОПАГАНДА приглася в унисон с промития не комунистически мозък за лентяйство и уравниловка, и докога така?

15

ала бала

преди 2 години

сложните неща винаги имат прости решения. Разпад на ЕС и нещата ще се нормалзират във всяко отношение, миграция, джендъризъм, енергетика, всочко ще се реши от един *** акт

14

Реалност

преди 2 години

Такива "професорчета" има в България ! Този кога е произвел дори половин киловат ел. енергия , че раздава щедро оскъдните си знания на всеослушание ?

13

Анонимен

преди 2 години

Унищожихме АЕЦ "Козлодуй" и не построихме АЕЦ "Белене" и "Южен поток", като съсипахме и там маса средства. И всичко това - за нечий кеф.

12

Анонимен

преди 2 години

Енергийната мафия си работи спокойно и не обезпокоявана,при всички правителства

11

Питайте

преди 2 години

Р.Овч.

10

Анонимен

преди 2 години

Дължи се на спекула. Либерализираха го и у нас изведнъж се появиха 103 доставчика регистриране по село и апартаменти, които се впиха, като кърлежи в изградената с народни пари държавна енергийна система и започнаха да смучат народна кръв.

9

Асан

преди 2 години

Урсула да дава 1000 евро минимална евроgейска заплата :)))

8

Само знам,че

преди 2 години

Докато беше Тръмп, цените бяха не само че нормални, но дори и по-ниски от преди ! После дойдоха демагократите с Байдън, и всичко изведнъж започна да скача още от стъпването му във власт !

7

Анонимен

преди 2 години

Сложно е за проссттите като този. идват електромобилите, които ще бъдат зареждани нощем и през деня............Металургичните предприятия ще са като зарядни за смартфон пред тези огромни консуматори.

6

Анонимен

преди 2 години

Радевите хора са толкова некадърни, та сега ще почвате да ги учите ли?