22

Станислав

преди 2 години

Те тези от служебното правителство си мислят, че като поискат да дойдат собствениците те няма да дойдат. Че те не са тайна - има ги данните в търговския регистър. А и няма как да има обществена поръчка с фирма за която не се знае кой е собственика. В момента се чудят как да бавят положението. Тази иска гаранции ама тя какви гаранции ще даде - има още 2 месеца да е министърка.

21

Анонимен

преди 2 години

Червената *** вони в коментарите,тези фирми съществуват от 30 години и нито са на Бойко,нито на който и да било друг политик,но всички намразихме това некадърно управление,сега ще видите истински протести!

20

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Всеки българин знае,каде са му парите!....на Сейшелите,офшорките,в айдушкото ДПС,в олигарсите и т.н.Трудно ще се борим с/у олигархията,с/у милиарди откраднати пари ,Бруте !с/у купените телевизии!...но един ден и над нашата страна,ще изгрее слънцето!

19

Анонимен

преди 2 години

Ще се покажат в понеделник,пред министерски съвет,и няма да се скрият докато бабишкерата не бъде уволнена и не се разплатят задълженията!

18

Анонимен

преди 2 години

идват с баничарки отзад Майбасите чакат ама нейсе дойдоха подготвени хора от странство врели и кипели в дълбоките води на световните далавери, та с две думи: мъни ноу :)

17

Анонимен

преди 2 години

Да бе вместо да си седят по яхтите на топло ще идват в дъждовна София да си говорят с тая лелка. Като не платят работниците ще го надуват, и тамън по изборите ще блокират всичко. Тия нищо не им е ясно, а и на хората, хем ще бъдат осъдени и ще платат хем път няма да има, карай те си по дупките. Честито.

16

Анонимен

преди 2 години

Собственика на всички тия "строители е ясен. Ламята "Борисов-ПеевскиГешев"

15

Анонимен

преди 2 години

До 7 Ти имаш ли акъл? Подписаните договори са в рамките на 400 000 000. Тези искат като при Боко без договор и бюджет да получат 4 пъти повече. При това схемите са такива, че реалните собственици са същите, които са получили милиарди за Хемус при още незапочнали процедури и без проект даже. Не говорим колко дребни акционери има. Тия с над 30-40% са важните. Такива като Шиши.

14

УЗО

преди 2 години

300 млн. за ЛОТ произволен номер. 100 млн. директно се връщат на Бай ***. 30-40 млн. остават у главния изпълнител. За други 30-40 млн. той си купува нова техника. Оттам останалите пари се разпределят на подизпълнители- наши фирми. Една част остават и у тях. И с остатъка, да речем към 100 млн, трябва да се построи пътя. Наемат се подизпълнители на подизпълнителите, /обикновено по- малки и местни фирми/. Казваме им откъде да вземат материали/пак от наши доставчици/. И накрая не им плащаме.

13

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, ама фирмаджиите не искат да се покажат защото са фантоми !!!

12

Анонимен

преди 2 години

Бойко и Делян свиканаха всяка година да крадат по 2 милиарда лева от излишъка на бюджета...............Сега са в парична абстиненция. Делян отслабна от абстиненцията. Не му се яде, не му се пие, ЦРУ наднича от чинията му.

11

Анонимен

преди 2 години

Бойко и Пеевски са собствениците. Те пращат работниците да ги върнат на власт, защото всеки ден без власт губят пари...............Другите собственици са само посредници и обръчи от фирми на Бойко, Делян и Доган.

10

Анонимен

преди 2 години

Собственици няма как да има. Като всеки иска да краде и да бяга. А как е станал собственик?

9

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджан да не се ослушва ами да вади от Спестяванията (чекмеджето)и да плаща!

8

Ха-ха

преди 2 години

Внесли са авансово вноската в Чекмеджето и сега пари за заплати няма...

7

Анонимен

преди 2 години

Аааа,що се крият зад гърба на работниците?Взели парите и ги похарчили,а сега друг да плаща.

6

?!?

преди 2 години

С изнудване да се откажат от подписаните договори. Това е държавата политика срещу тези фирми. Каво би било нормално? Да посочи виновните и защо са неизгодни тези договори и виновните да си понесат последствията. Това сега е подпиши договор и другата власт ще ти разкаже играта. Това го пиша заради високите изказвания на президента че не разделя.

5

До4

преди 2 години

Не са само те-ЧЕРВЕНИТЕ къде ги забрави и те са в кюпа.

4

Анонимен

преди 2 години

Браво на министър Комитова!

3

Анонимен

преди 2 години

"Фирми Строители на пътища,Фирми които ни санирваха жилищата,Фирми които ни продават тока"отвсякъде наднича едно лице-Дебелият Лойкооооо!!!