13

Анонимен

преди 2 години

Закривай.

12

(-_-)

преди 2 години

Цялата тая кампания навява на мисълта, че нещо не е както трябва. Данните събрани до сега показват, че при болшинството хора няма никакъв проблем, но алчни гадове раздухаха нещата до небесата само и само да изстрелят печалбите в космоса.Жалко за всички хора, които не получиха навреме адекватна медицинска помощ заради това. Много хора развиха паник атаки, други просто се затвориха и занемариха, а заболяванията им се задълбочиха.. :(

11

Мнение

преди 2 години

Вече съм на 60 г., а колко ми се иска да се насладя на живота. Уви, семейство не създадох поради това, че правих кариера. Преди време бях търсен козел, простете Мъж, но вече не съм в онази си сила и нито една даже дребна кокошчица изпитва желание да се видим. Пари имам, голямо и добре обзаведено жилище, но няма огън в камината; живота ми мина и ми се иска поне да се докосна ей така, до живота, до някое женица, та даже и с 10тина внука; все пак трябва някои да ме наследи един ден, било и от далеч

10

Анонимен

преди 2 години

Знаят, че желаещите са пътници, затова откриват пунктове в метрото и на летището.

9

Анонимен

преди 2 години

А в тоалетната кога ще откриете?

8

Анонимен

преди 2 години

А на автогарата на гр.Долни Чифлик, кога ?

7

Анонимен

преди 2 години

Снимката не е лоша, прилича на зимнина. Така правихме компоти, но ги обръщахме с капаците надолу, докато изтстиват, за да хванат по-добре.

6

Анонимен

преди 2 години

Предишния такъв пункт там бързо си замина. И тоя толко ще изкара.

5

ех ..!

преди 2 години

Ние в къщи вече няма и какво да хапнем, до къде стигнахме в тези времена! А защо не направят мобилен пункт да радват готова храна на социално слаби като мен. За да правя икономии, вече се преместих в банята - там е топло. Къпане чак през пролетта на 2022 г., защото трябва да правя икономия с водата и с тока. През зимата си слагам всички дрехи навън, снега и дъжда да ги облее яко, а вятъра си прави изгладени. Често надничам и в гюмовете за отпадъци - около мен има три големи магазини за храна.

4

Коки

преди 2 години

Кацата и Ко вместо да държат автобуса на летището, да го писнат по график по селата. Там Има много стари хора, които искат да се ваксинират, но окръжен град - далеч, а Господ - високо! Досега да бяха направили координация с кметовете, разяснителна кампания ама от пусто крадене и чагъртане акъл не им е останал.

3

др. Веллер

преди 2 години

Ваксината янсен използваща аденовирус 26 е спрана в щатите защото 6 жени между 18-48 години са починали от мозъчна тромбоза, при която мозъка на жените се запълва с кръв и се възпалява-тоест кръвоизив в мозъка. а и защитава 60%Използвайте иРНК ваксините които са безопасни.

2

Анонимен

преди 2 години

Направо в самолета да ваксинирват вместо да поднасят чай, кафе

1

Анонимен

преди 2 години

Цвета на нацията чалгари и соцаджии русофили са срещу ваксините и за президента Радев.