46

Анонимен

преди 2 години

Настимир от волт е там, рамо до рамо с Гошо *** от Боец и един от Манолова мутрите, какво прави там Настимир

45

до 59

преди 2 години

Ти напиши Столичен инспекторат да видиш,че това няма как да съществува в правния мир и е измислена от Борисов за бухалка и да си назначава свои хора дето за нищо не стават там.

44

стоян

преди 2 години

В нормална държава тоя *** Иванов отдавна щеше да е в затвора.А оставката на Фандъкова а най-малкото за самоковската крадла.А гербаджийските тролчета си го знаят-ще го ду........ат.

43

Анонимен

преди 2 години

Написах в чичко Гугъл "Боец" и излезе сайт в който фигурират като гражданско движение...на видно място под логото на вдигнатия юмрук - Ала радеф, е изтипосана и банковата им сметка, а има и бутон - "Дарете сега" с дебитна или кредитна карта...явно лозунгите анти Бойко, антиГешев и антиФандъкова са добре платени и се търгуват добре, не случайно изградиха визията на едни метежници, които влязоха и в пралмента и то цели 2 пъти за 3 месеца, в резултата на което сме без правителство, бюджет и държава

42

Анонимен

преди 2 години

Оставка Фандъкова!А тия съветници в Столична Община само търкат панталоните в столовете,нищо не работят!А тов Столичен инспекторат е абсолютно незаконно звено.По кой закон работи?Няма закон за Столичен инспекторат и всички съставени актове от тях са незаконни.

41

Край

преди 2 години

Почвайте щафетна гладна стачка със щафети шпек салам.

40

Анонимен

преди 2 години

Аман от платени ***

39

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова е кукла на конци на Борисов.Той е кмет на София,пред неговите порти протестирайте!

38

Анонимен

преди 2 години

Коя е тази мът.ра на първо фото.

37

Анонимен

преди 2 години

Ако ставаше с протести да се беше променило нещо.Кой ви каза,че с протести се постига нещо?!С гласуване също не става!Кой ви каза,че вотът трябва да е таен?!Всичко е шменти капели тук в тази територия!

36

Анонимен

преди 2 години

Като гледа човек какви *** протестират,Фандъкова е цвете пред тях..Отделно е, че и те с каскети излезли :-)

35

байчо

преди 2 години

Много протестиращи, кой от кой по-умен и по-красив. Боже, прибери си вересиите!

34

До39

преди 2 години

Избраха я софиянци живели и видели Панев,Междуречки,Нинов,Каракачанов,Янчулев ,Софиянски ! Фандъкова си върши работата и е прекрасен кмет въпреки ,,възпитаният и коректен " електорат ,който не оставя детски площадки ,градинки и пейки ,спирки и фасади,боклукчийски кошчета и контейнери и всичко ново и чисто, повече от една-две седмици в нормалният си вид. Точно на тези хуни ,,Фандъчка " ви пречи!..Стар съм помня и знам ,какво беше !/ама пусто софийско жителство!?!?!?/

33

карачанаков

преди 2 години

Фандъкова е фигурантка зелен чорап рундьо шофьор на сладолет разединител на съединителя дърта даскалица ромска перла кмет на София говори американски и австрийски и малко руски

32

Анонимен

преди 2 години

Все се чудя кой е по-лош един ояден корумпиран политик или един нов и гладен на който тепърва му предстои да ни краде.

31

Марш

преди 2 години

Тъпите "бойци" от общината,не замърсявайте обществената среда с присъствието си!

30

Анонимен

преди 2 години

ИМАМ ПИТАНЕ- ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ ЛИДЕРЪТ НА "БОЕЦ" КАКВО РАБОТИ, НА РАБОТА ХОДИ ЛИ С КАКВО СИ ИЗКАРВА ПРЕХРАНАТА- ДНЕС Е ПЕТЪК И РАБОТНАТА СЕДМИЦА НЕ Е СВЪРШИЛА, КОЙ МУ ПЛАЩА, ПЛАЩА ЛИ ДАНЪЦИ И КАКТО ЕДИН ЮМРУК РЕЧЕ НЕКА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ДА ДАВАТ ОТГОВОРИ.

29

Анонимен

преди 2 години

Самко да попитам. За да си престъпник не трябва ли да има влязла в сила присъда? Когато тръшнаха сегашния любимец на Радев на земята с думите: "вие сте абсолютен престъпник" друга песен пеехте? Николай Цонев имах предвид.

28

До 31

преди 2 години

Явно не си софиянец!Търси кусури на твоя кмет,пъпчиви пубере!

27

Анонимен

преди 2 години

Тези пак изпълзяха от дупките! Дали ще има полицейско насилие пак?