29

Гошо

преди 2 години

*** а може ли по конкретно за това "устройство с дистанционно, което може да деактивира високоговорител от 50 метра" , че при нас в квартала се навъдили едни танцуващи ,също продукт на културната революция ,ама тая от 90-те Та кажи я кажи от къде да се купи .

28

Анонимен

преди 2 години

Ех тоя лош Китай бе. И тия добри баби, дето не могат да си танцъват някъде, където няма да вадят душите на околните...

27

Христо Христов

преди 2 години

До Абе/13"Пуснете Станишев от ПЕС да им покаже на Китайскоте куманисте как се прави МОЩЕН ГЕЙ ПАРАД под ръководството на ПЕС от ЕС!" - с подкрепата на 15 ЕС посланика, и герб министрите, вкл Захариева... а неграмотността на тиквата се явява плюс, щот обикновено не става ясно какво точно подкрепя.

26

Христо Христов

преди 2 години

"Всичко се основава на социална издръжка." - не знам дали в Китай се основават на социалната подкрепа, но в ЕС се основаваме на финансовата подкрепа на Со'рос.

25

Случаен минувач

преди 2 години

Китай е пренаселен, това е истината. На територия от 9 милиона кв. км живеят 1,5 милиарда души. Това е голяма гъстота на населението, още повече, че от тези 9 млн. км2 половината са Тибет и Хималаите, а също и пустинята Гоби. При 300 и повече хора на кв. км - хората започват да си пречат. Този проблем ще се появи и в Индия.

24

Анонимен

преди 2 години

Това партията го е копирала от базик на Монти Пайътн от преди 40 години ... Естествено, ако искаш да няма протести, правиш СОБСТВЕНИ протести и ги правиш така карикатура,ч е всеки протест е смешен и жалък, в очите на повечето хора, зщаото винаги свързват протеситте с некви баби.

23

Анонимен

преди 2 години

Туй жената не е като човека, какво ли не върши за едното внимание. Да ги пратят в африка да потанцуват на черните, те не придирят много, черни, бели, жълти, стари, млади, куци, кьорави, всичко под ножа.

22

Гошо

преди 2 години

До Анонимен18Абе ти ходил ли си там да го видиш Първо това го правят надвечер и на ъгъла на някое кръстовище дето тротоара е широк /до спирката Дж Сунг в Пекин на метрото, там съм виждал най много хора и танцуващи и зяпачи/ второ свирят на акустични инструменти и трето вече все по малко и малко танцуващи а повече запачи

21

Като на всякъде

преди 2 години

На целия свят му е писнало от дъртаци. БГ пенсиите са най-противната и злобна ***. На мен лично дъртаци толкова мизерии са ми правили, че от сърце им желая час по-скоро да изпукат масово. Явно и в Китай си ги имат достатъчно такива

20

Анонимен

преди 2 години

Видели са тия силна музика и безпокойство...да дохдат до някоя махала, да видим как след три дни ще целуват бабите

19

Нели Хризтовъ

преди 2 години

До RELAXББ знаем че си обратен, защо трябва да дрискаш под всяка статия!Ходи си играй с дилдото!

18

хеха

преди 2 години

У комунизмо и тоталитаризмо е така. Жалко че европа и щатите и те натам

17

Totenkopf

преди 2 години

*** ти си напълно изкукала, кви баби кви танци ходи си прегледай явно овчия вирус те е ударил право в мозъка

16

бай Тъпчо

преди 2 години

А кога ще мащат говорителите от джамиите бе? Вият кат сирени всяка сутрин ама никой не се захваща с таз работа...Ходжата да си излаза на минарето и да се дере колко си иска ама с гласа си, не с говорители. Даже на запис им пущат молитвите а они са дупят гаче ли мохамеда им пее...Цялата им работа е фалшива бе, та и религията им на плейбек върви...

15

Анонимен

преди 2 години

Колко от вас прочетоха статията, бе??? Проблема не е в "танцуващите баби", а в Децибелите, "окупирането" на паркове и дори спортни площадки, на младите просто им писнало... от "танцуващи баби" в междублоковото пространство с надути до д.упка тонколони. -)))))

14

RELAX

преди 2 години

В чужбина има всякви хора, но има и жени, които са раждали и раждат деца от БИ сексуални мъже !Те знаят че техните мъже са БИ сексуални, въпреки това им е кеф да са с тях !

13

Ами

преди 2 години

Правителството да им раздаде блутот-слушалки !

12

Анонимен

преди 2 години

Обявили война на бабите, нищо чудно, че монголците са ги превземали многократно, чак стена са направили.....хахахахаха :)))

11

Mandatory

преди 2 години

Тва е като тук преди година и нещо, когато комуниста Боко Тиквата изчегърта пейките от парковете, за да ни е гадно.

10

Абе

преди 2 години

Пуснете Станишев от ПЕС да им покаже на Китайскоте куманисте как се прави МОЩЕН ГЕЙ ПАРАД под ръководството на ПЕС от ЕС!