11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - А може и да работиш и 10 часа. Поне аз мога. Сега, с тези промени ми наранявате шансовете за печалба? Какво е това?

10

Анонимен

преди 2 години

Тея луди ли са? И като си съсипят икономиката, ще миант 30 години, докато се оправят.

9

Анонимен

преди 2 години

Работното време трябва да стане 4/5 часа на ден,в целият европеиски съюз.тези които не могат да плащат фалират,ще останат само наи добрите.ти ако не можеш да плащаш 1000 до лева си за никъде.

8

Анонимен

преди 2 години

Браво има още хора къде мислят на тази планета.знаят как да задържът капитала си и да го увеличът.сега им остана и да направят часовете на четири часа и са на топ ниво.но се замислям да ли този вариант е сполучлив за българия и дали ще проработи.

7

Анонимен

преди 2 години

Когато си мотивиран и концентриран и за 4 часа можеш да свършиш по-добра работа от 10. Какъв е смисълът да работиш 9,5 часа, при положение, че в 4 от тях ще пиеш кафета и ще цъкаш в нета? Никаква рационална мисъл. Явно ваксините са си свършили работата в Белгия.

6

Гошо

преди 2 години

До ЛикоатлетПрактиката също показва и че като му резнеш от заплата вмигом се съсредоточава

5

Гошо

преди 2 години

А по конкретно кой ще са тия с 4дневната седмица За тия от администрацията на ЕС и разните му евродепутати ,ясно, знаем Те освен че са на 4дневна са и на едночасова ,зависи от мерака им , за другите да кажат

4

Ликоатлет

преди 2 години

Практиката пък показва , че след 4 -ят час от раб. време работникът се разсейва , уморява и ...посяга към кафето.Хубаво са го намислили, но за мен раб. часове трябва да се намалят , но да се запази осн. заплата. Да се премине на около 5 часов раб. ден, а който иска повече пари да отива допълнително да работи , . в др. фирма за разнообразие. Футболистите по колко тренират? По 9 часа или по 15?

3

Анонимен

преди 2 години

Нашите непрокопсаници"работодатели"ако има как ще я направят 24/7 работната седмица ама пак за около ХилядО лева!

2

Анонимен

преди 2 години

А в България - 8 дневна!

1

Бг работодател

преди 2 години

Тук сме си на 7дневна. Все пак затова е седмица!