110

Анонимен

преди 2 години

Тия нещо са се объркали. Ние живеем на балканите и виждаме!

109

Анонимен

преди 2 години

Който пише като мене, че трябва да се ваксинирате е ***!Копира опорки и е глупав.

108

Анонимен

преди 2 години

Който не пише като мене, че не трябва да се ваксинирате е ***!Копира опорки и е глупав.

107

Анонимен

преди 2 години

Лажат ва! Нема такоф вирус. Никугиш нема а са ваксинирвам!

106

до 104

преди 2 години

обясняих, че повечето от форумните участници имат проблем с логическото мислене, явно си от тях.Кое не схващаш в определението самоподразбиращо се твърдение, та ми търсиш съгласието на някакви учени.Това че си учен, не те прави непременно човек притежаващ логично мислене, но ако не схващаш горното е излишно да си хабя времето с теб, ай със здраве.

105

Анонимен

преди 2 години

До пролайф - Приятелю, живот в непрестанно тестване и бъркане по дупките , за вирус или каквото още могат да измислят ли искаш за себе си и децата ти ???

104

Анонимен

преди 2 години

До пролайф 103 Тази опорка как се потвърждава от 80 % неваксинирани? Толкова ли сте вече ромите в България?

103

Анонимен

преди 2 години

До аксиомите 102 Аз знам какво е в логиката, но в т.р.оленето не знам как е :) То явява ли се наука, та да има аксиоми :) И някой все пак ги формулира, колкото и да са подразбиращи се. Освен това не може този някой да е всеки :) Трябва и другите учени да се съгласят с него :) Та, кой казвате е формулирал т.р.олската аксиома? И кой я е потвърдил? И защо Вас не Ви цензурират, а мен скоро ще ме блокират :)

102

пролайф

преди 2 години

Недейта да се бъзикате с антиваксърите. Почти всички роми са антиваксъри, значи се бъзикате с ромите. Що сте такива расисити? Да не искате да ви трича БХК? Ромите и гейчетата са най-прогресивната част от обществото, за разлика от ретроградните българи - расисти и хомофоби, затова недейте да ядосвате БХК, Америка за България, Отворено Общество и всички останали тартори и поддръжници на ромите антиваксъри!

101

аксиомите

преди 2 години

не се измислят, те са твърдения , които се разглеждат като самоподразбиращи се.Но това само в логиката, по форумите е различно, тук логиката отдавна не е на почит, поради обективната неспособност на повечето участници да я възприемат.

100

Анонимен

преди 2 години

Еййй, тая как се скрила зад тая страшна маска. Ужас, брато. Вирус да я не докопа. Защитена отвсякъде.

99

Анонимен

преди 2 години

До аксиома 98 Всеки, който пише т.р.ол и не го цензурират, е т.р.ол :) Кой е измислил тази аксиома, шехерезада ли :)

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 "Пропуснахте" да отречете, че сте т.р.ол :) Няма лицемерие у мен и никой не го "вижда", освен т.р.оловете. Вирусът громи болни от сърдечно-съдови, диабет и затлъстяване. Който не е болен от тези болести, и 10 ваксини да си сложи, нищо няма да им помогне. Самите те могат много да си помогнат, не само срещу вируса, а изобщо за живота си, като започнат да живеят здравословно. А и Вие нищо не им помагате, като им предлагате ваксини, водещи до тромбози.

97

аксиома

преди 2 години

Всеки, който нарича опонента си ***, също е ***

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 "и е логично да Ви е толкова смешно." Логично е да ми е смешно, но не заради чуждо мнение, а защото не виждате очевидното за всички останали лицемерие, което проявявате: вориса громи неваксинирани, но антиваксърите говорят за отговорно отношение към човешкия живот. Трагично и смешно.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Знам, че сте т,р,ол и всичко, което пишете е нечие чуждо мнение и е логично да Ви е толкова смешно.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 "Не коментирам дали 4,5 % е малко или много. Казвам, че няма да дочакате да умрем всички. Което явно би Ви харесало." Не знам дали знаеш, но има едни повратен момент, след който каквото и да правите тенденцията няма обръщане, та не съм сигурен дали си даваш сметка да намалеете с 25%. А, и нараво умирам от смях, като чета престореното ви морализаторстване. Всеки ден в България измират десетки неваксинирани, но те се "възмущават" за човешкия живот!

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 Преди "великите" ваксини смъртността беше 5 %. Не е кой знае колко различна, още повече, че принос имаше и лошата организация на здравната система.

92

Не се карайте

преди 2 години

Смъртността всъщност е под 0,4%21505 души от 6 900 000.Цалата статистика е въпрос на прочит.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 Защо при антиваксърите да е по-висок, нима умират и ваксаджии :) Нали ваксата пази. Колко е? Не коментирам дали 4,5 % е малко или много. Казвам, че няма да дочакате да умрем всички. Което явно би Ви харесало.