46

Словянин

преди 2 години

ФАЩ е ***. Богата клоака.

45

Булгар Булгар

преди 2 години

Вие разнищете вашите бандитски загуби за милярди .Как 10 човека държат всички пари на България и защо никой не ги разследва .До кога ще се краде за световно ?

44

Накратко

преди 2 години

Виновни няма, похарчените пари са на данъкоплатците тоест ничии . Осъдени няма да има щото обвиняемите за разхищенията държавни служители са се извинили и са признали " възможни грешки при работата си" .....

43

Ee

преди 2 години

Както казва Ердоган:САЩ и Израел са единствените терористи в света

42

ааа

преди 2 години

Нашият винету ряпа да яде.Сичките Флюбени в кравария да четат внимателно.Разбира се те НИКОГА не признават, че сащ са най-големите фашисти и антидемократи и ще се почне едни от рода на dnes.bg пак са се объркали,никъде другаде не го пише това и т.н.,но даже само 1/3 от написаното да е вярно е живо доказателствто,че сащ са най-проклетата държава на света с най-големи претенции и недоумявам как обикновеният американец седи,гледа и им вярва....

41

аз

преди 2 години

Ето от къде се е учил разБойко

40

!

преди 2 години

Това обяснява защо талибаните "спечелиха". Всъщност никой не си мръдна пръста да ги спре. Хората са видяли корупцията при щатите и са предпочели по-малкото зло.

39

Анонимен

преди 2 години

са раздадени 249 млн. долара на изпълнители, но са построени само 15% от пътя, съобщава одит на SIGAR.--------======-----Ами и при Бойко бе така. Раздава 80% от сумата за проекта, а то и строителен проект още няма, и търг няма, само лапач играещ лошо на белот и викащ "шефе" много мило.

38

Анонимен

преди 2 години

Каква поръчкова статия за най-демократичната, честна и правова държава в света. Веднага да я сваляте, от някое НПО ще ви сезират.

37

Анонимен

преди 2 години

Когато Бил Клинтън заяви пред целия Свят,че няма никакви сексуални отношения с тази жена,всички знаехме,че има в предвид Хилъри Клинтън.

36

Видов ден идва

преди 2 години

Нищо не може да се сравни с разрухата и кризата, с която ГЕРББ потопи собствения си народ и държава!Евро фондове спящи в офшорни сметки и милиарди раздадени на олигарси по време на чума!

35

Гошето

преди 2 години

Същото беше и в Ирак. Дик Чейни стана милиардер покрай Халибъртън.

34

Анонимен

преди 2 години

Комисионни, комисионни, непроследими комисионни!

33

Let’s go Brandon

преди 2 години

Всеки гласувал за Талибайдън има кръв по ръцете си!

32

бай ганю

преди 2 години

имали дали.За разлика от тях ние не даваме а само искаме да ни дават

31

Анонимен

преди 2 години

Непобедимият "самолетоносен" флот на Съединените (все още, за сега) американски щати в един момент се оказа остарял. Самолетоносачът струва средно 30 милиарда и има военна мощ на малка държава. А след успешното изпитание преди дни на старта на 3М22 Циркон от подводница, самолетоносачите на САЩ се оказаха безполезна купчина от плаващи мишени които са съвършенно беззащитни срещу хиперзвуковата крилата ракета Циркон. 3М22 Циркон може да бъде изстрелян във всеки момент от всяка точка на световния океан.

30

Анонимен

преди 2 години

печатат си, харчат си.

29

Българин Демократ

преди 2 години

Добре е, че САЩ ни налагат санкции за корупцията, да ни посритат малко да си размърдаме мързеливите *** да си оправим държавата, така САЩ ни стимулират и ни помагат. Дълбок поклон пред САЩ.

28

Анонимен

преди 2 години

Сащ са *** и това го знае всеки няма какво повече да се коментира

27

Анонимен

преди 2 години

Американците са на всяка манджа мерудия, след тях няма нищо добро, те гонят само личната си облага.