99

Стройчо

преди 2 години

Горкото старче, успешно промито, болно в главата с мозъчен дефицит

98

тя

преди 2 години

С този паметник съм израстнала , тук се срещахме като деца и по- късно като влюбени, това са щастливи спомени и не знам на кой му пречи и къде му "бърка " та да го премахнат!

97

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Taню/ Не град ,а само платените евроТейски ,североатлантически,демократични ,неолиберали.Малко ,но проЗташко кресливи ,което е обяснимо ,все пак трябва да заработват своите 30 сребърника.

96

Taню

преди 2 години

Хахаха, мнението на цял град срещу това на изглyпяло стaрче... :D

95

Анонимен

преди 2 години

ЕХ ЧИЧКО ЛЕНИН АМА И ТИ НАПРАУ МЪ РАЗПЛАКЪ ТВОЙТЕ ХОРА СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ЗА ЕДНА НОЩ И НИ ОБРАХА ТИ СИ ДАВАШ ПЕНСИЙКАТА ХА ДЕ...ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ КОРНЕЛИЯ И ТЕХНО ИНПЕКС, АМИ БАНЕВИ ДО ВЧЕРА НА ТАВАН ДНЕС ЗАВОДИ И РАЗГРОМЕНИ БЛОКОВЕ АМИ ОНЯ СВИНЧО ОТ ЛЕКАР ПО ПОРОДИСТИ СВИНКИ СОБСТВЕНИК НА АКТИВИ ЗА МИЛИОНИ АМИ ВОЛЕН ВИКА С НАЛУДНО ИЗКРИВЕНО ЛИЦЕ ПОСЛЕ ГО ВИЖДАМЕ ДА ПОЧИВА В СКЪПАРСКИ ХОТЕЛИ ДО АЙФЕЛОВАТА КУЛА АМИ КОПЕЙКИН ПОВИКА ПОВИКА И ОППА ОТ ПАНЕЛКА В КРАЕН КВАРТАЛ В КЪЩА ЗА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ

94

Анонимен

преди 2 години

А Хитлер за какво си е дал пенсията?

93

Фастер

преди 2 години

Чърчил е виновен за тая окупация!

92

Асан

преди 2 години

Русия пак ше ни освобождава от евроgейско робство :)))

91

Асан

преди 2 години

Сталинка и тя да плаща за ремонт на Паметника на съветската армия :)))

90

ПАРИЖ1947

преди 2 години

Няма да си хабя думите , за да давам оценка на този пасквил!Препоръчвам.като начало автора да ПРОЧЕТЕ ПАРИЖКИТЕ МИРНИ ДОГОВОРИ ОТ 1947г.ТАМ Е КАЗАНО ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ ,ВСВ,УЧАСТИЕТО И НА СТРАНАТА НА ТРИСТРАННИЯ ПАКТ!А МОЖЕ БИ ОТ СТРАХ ХОДИТЕ НОЩЕМ ДА СЛАГАТЕ КИТКИ ЦВЕТЯ НА ПАМЕТНИКА НА ЮНАЧНИТЕ ЯНКИ БОМБАНДИРАЛИ СОФИЯ И ИЗБИЛИ ХИЛЯДИ СОФИЯНЦИ,РАЗРУШИЛИ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА!

89

ГРОБАР

преди 2 години

Кога ще пукн....тези мръсн.... Комунисти

88

сталинка джи.

преди 2 години

маладец!

87

Fallschirmspringer

преди 2 години

До Читател/ Паметникътна Съветската армия в парка Трептов в Белин е занчително по-голям от този в София,силно въздействуващ и прекрасно поддържан.За изграждането на мемориала са използувани гранитни плочи от канцлерството на Райха и други сгради от квартала правителство и е безспорен исторически факт.Нека някой се опита да цапа или да руши паметника ,ще е интересно какво ще му се случи

86

Анонимен

преди 2 години

Нема тука освободители. Има само завоеватели, които изгонват други завоеватели, представяйки се за освободители.

85

Читател

преди 2 години

Наскоро с голяма изненада прочетох че във Виена, Австрия има паметник, възхваляващ Червената Армия, която е освободила Виена от фашистите.

84

Анонимен

преди 2 години

Няма такава държава СССР вече, а паметникът им седи.За разлика от други държави, ниииикаква кръв не са проливали тука.Относно Виена - да, там са воювали, но след като Австрия остава незасегната от болшевишката власт, през оная работа им е на австрийците. А м/у впрочем приели аншлуса с радост преди това.

83

До 62

преди 2 години

"Никъде в Европа няма паметник на окупатора,това безумие има само в България!". Ми не. Не е вярно. В центъра на Виена има цял площад, на който има не само паметник, а монумент, архитектурна композиция на съветската армия. Пред него има фонтан. Всичко е с надписи със златни букви на руски и е в идеално състояние. Можеш да го видиш в гугъл.

82

Джедай Мастър

преди 2 години

Ленин е кръгъл ***. ***-милионери като Волен или бившия областен на София - Пехливанов, който искаше да подари паметника барабар с парка на Рушия, които са готови да умрат за Съюза, не дават нито стотинка техни пари, той си давал пенсията, за да поддържа ***.

81

Стефан

преди 2 години

Това е чувство за уважение, чувство на отговорност към загиналите жертви. Този така не разбрал че България не е убила НИТО ЕДИН съветски войник, а ЖЕРТВИТЕ за които говори са от българска страна и то главно заради намесата във вътрешните работи на България от Москва, от там получават заповед за ВЪОРЪЖЕНА БОРБА и то срещу собствения си народ, на щиковете на съветската армия се създава ДИКТАТУРА която убива без съд и присъда, въвежда лагери от сталински тип и там загиват хиляди хора, позор .

80

Анонимен

преди 2 години

Най добре да построят изцяло нова модерна сграда и да започнем на чисто. Може би тогава историята ще е по-благосклонна към нас българите и третата ни държава.