31

Пурко

преди 2 години

Защо, да не го освободят нали се страхуват за собствените си кожи този страхливец и комплексар един по един ще ги натопи а и да си нагледа проститутките, да си донаучи *** кой да заплашват и каква мръсотия да направят за каква справедливост и закони говорим, тя е за определени типове

30

Биг брадър

преди 2 години

Защо, лъжеш, че си разведена и разстроена, а пускаш сина си с ПИЯНИЯ си ДРОГИРАН "МЪЖ" да го кара с колата си на обучение във въпросното заведение и не само. Лично да види как се нахлува в чужда собственост, размахва секира чупи, бие, пие и накрая се опитва да избяга с полицейска кола безнаказано, а смутените полицаи не знаят как да постъпят, защото е обществена тайна, че чадъра е як ПОЛИЦИЯ, СЪД, ПРОКОРАТУРА! Е честито на обикновените граждани! Нека пускат жалби, ако смеят.

29

Анонимен

преди 2 години

Тази е гледала записа от близо и то многократно

28

Анонимен

преди 2 години

Ами да беше родила дете от някой генен инженер или физик ***, како, тогава нямаше да го имаш тея ядове. Да създадеш поколение с Венци Боксьора не е от най-умните решения на света, ама пък си е мечтата на всяка кифла - хем престъпник, хем дилър - пълен кеф!

27

мето кметО

преди 2 години

Къса ми се сърцето за това момче и семейството му - как ги омаскариха по български. Не го познавам, но от прякора съдя, че е спортист - това ли заслужават спортистите ни?! Нечувано смачкване на самочувствието и подронване на авторитета.

26

Анонимен

преди 2 години

Този бих го напръскал обилно с най-лютия спрей. Бих завлякъл на някое тихо местенце, звукоизолирано и ...

25

?

преди 2 години

Тази гледала ли е записите с бившия и съпруг? Щяло да се разстрои детето, че са раздухали случаите, а няма ли да се разстрои, като му гледа "геройствата"? Или за тази госпожа е допустимо подобно поведение! На мен ми се сви стомаха, докато му гледах извращенията, какво остава за детската психика. Госпожата да се скрие, и да не носи от девет кладенеца вода, за да го оправдава, а да се засрами, че изобщо се появи в медиите. Егати и държавата, егати и законите, егати и хората...

24

Анонимен

преди 2 години

Странно, аз не съм видял или чел нищо в медиите за тази госпожица и/сина й. Кой и как клевети тях, не мога да разбера. Иначе записите как тоя млати хора, вкл. жени, циркулират из новините и интернет от около две седмици. Едва преди няколко дни прокуратурата се сезирала, защото, видиш ли, им пратили... флашка. Със същите записи. Да се смееш ли, да плачеш ли, да се кръстиш ли или просто да теглиш една майна. Иначе мястото на въпросния индивид е в затвора или под земята. Средно положение няма.

23

Анонимен

преди 2 години

Усмирителна риза му трябва на тоя не гривна.

22

Анонимен

преди 2 години

"Не съм тук да го защитавам, но искам да го защитя" - Божинката

21

Твърдия брус

преди 2 години

По-безопасно за този индивид е да седи в ареста.

20

Анонимен

преди 2 години

Ако имаше държава, сега щеше да съдят по бързата процедура отговорните пуснали рецидивиста на свобода.

19

Анонимен

преди 2 години

Когато няма кой да спазва закони,следват законите на улицата.Като има като този, който над 10 години тормози хората в едно село и хората постоянно търсят помощ от МВР и никой не им помага какво да се прави.Това е причината да дам примера с лихвара в държавата където съм роден.Щом има лихвар и той тормози хората,значи няма и запазване на законите.Единствения начин да се спаси населението е да бъде обединено и само да се пази.Може да псуваш държавата,но това не помага срещу престъпници.

18

Анонимен

преди 2 години

Мале стига ни занимавали с тия селски наркомани и куррвите йм. Държава няма ясно е, но някой ще му тегли ножа скоро и до там, стига селски драми.

17

Totenkopf

преди 2 години

Хахахаха в държавата на мутрите е така пълно е мутреси и афери с жени, бой домашни арести

16

Аз

преди 2 години

Май при Радев мутрите развихриха повече!Промяната е факт!)Затова ли рипаха протестърите?)

15

Бившата съпруга

преди 2 години

Лъжат , не съм признавала че е осъждан многократно. Не е осъждан досега, той е най-милият човек който познавам, разделехме се защото аз не съм стока. Всичко за него са измислици защото му завиждат. И изобщо това интервю с мен е решаващо и много важно и интересно за обществото. Благодаря на джурналягата дето се сети да ме интервюира.

14

Анонимен

преди 2 години

Защо не гласувам на избори?Все още не съм чул от никоя партия да обещае промяна в закона за самоотбраната и да улесни достъпа за притежание на огнестрелно оръжие,а в държава в която не можеш да се защитиш и живота ти си само един долнопробен РОБ приятелю!!

13

пери

преди 2 години

А бе защо в нашата държава всички престъпници се опитват да ги изкарат бели и добри, въпреки очевадното? Разбирам да не бяхме видели с очите си клиповете с боищата.И тая паtка откъде я намериха да и дават трибуна? Какво значение има мнението и? Адвокат ли му е , що ли? Аман от глупави журналистически приумици да занимаваш всички с мнението на няква даже бивша.

12

Анонимен

преди 2 години

Е.и държавата, надяваме се на саморазправа, като родения извън България господин, на отмъщение от друг бандит, на волята на Господ, на перничани...... направо ужас......