19

еф

преди 2 години

ама тая като фандъкова , все друг виновен , сътрудник на дс завършила политическа иконмика на социализма и планово соц стопанство те и затова са я взели общо взето управлението на глобалните пари е като в соц държава всичко да отива на едно място

18

Невен

преди 2 години

Не омаловажавайте процедурите. Те не случайно са измислени през годините, с цел справедлив процес/разследване. Първото нещо, което се гледа в съдилищата (от ТВ опит :)), как са събрани доказателствата. Ако не са законосъобрано събрани, ако ще глава и труп да внесат в съда няма значение. Та така. Наистина е гордост, да имаме сънародник на такъв пост.

17

Анонимен

преди 2 години

И Саддам Хюсеин се обясняваше, че няма химически оръжия, че няма ядрена програма, но не му помогна да не бъде обесен.

16

Анонимен

преди 2 години

Само така по БКП лаййнняятаа, до дупка! Трябвало някой да я бил уведомил! :)))))))))))

15

Пстиняк

преди 2 години

Бърка им в очите. Пречи им да се борят с Китай.

14

Поне сега

преди 2 години

Нека не се държим като врагове.! Очевидно е, че големите не могат да преглътнат поста на човек от малка държава, като нашата. Кристалина е повод да се гордеем, а не да я хулим. Очевадно е, че й е скроен мръсен номер, но това касае и достойнството на всички ни. Кристалина не би пропиляла този изключителен шанс с този пост. Нека поне сега да бъдем народ и вербално да покажем, че сме с нея!

13

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Изчегъртването на герберунгелите е в световен мащаб , не само у нас.Вчера Калинка-Кристалинка, днес Боковия кумец Младенов, утре очаквайте още.

12

мак

преди 2 години

Не е била уведомена, е, и? Трябва ли да знае човек, че е обект на разследване, особено пък с такива тежки обвинения и на такова високо ниво, където поне на теория трябва да си перфектен във всичко? Все едно да уведомят Иван, че от днес ще го подслушват и Иван започва да внимава в картинката.

11

Анонимен

преди 2 години

???

10

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да си хване китайски адвокат за да я оправдае и да докаже че обвиненията са заговор на ЦРУ.

9

Невен

преди 2 години

Мен пък ме радва Кристалина. Много се надявах да я издигнат за кандидат президент. То лобизъм навсякъде има и той не се води от един човек. А правилата са си правила, разследването трябва да е законно проведено иначе е просто една клевета, която един път пусната вече няма спиране. Тя на запад са още по-добре в очернянето от нас, за папата и българската следа помним, на кой му дреме, че след 30 години за едно извинение , упс, грешка, те италианските служби ви натопиха.

8

Dragon

преди 2 години

Тия работи на запад не вървят.. каиша е приготвен

7

aa

преди 2 години

и на нас какво точно ни дреме и къде

6

ДДРОнег

преди 2 години

Е, и !___ Какво е направила, което не правят всички ?!___Лобира за някого си, има ли някой, който да не го прави ?!___Сега са изровили нещо за нея, утре ще изровят за друг, няма човек, който да не е сгафил !!!

5

Асан

преди 2 години

Сталинка да плаща 1 милион на адвокато :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Тия юристите хора ли са...

3

Анонимен

преди 2 години

А Кристалинка уведомила ли е някой за далаверите й?

2

хахаха

преди 2 години

Голямо нарушение. Все едно масов убиец да не е бил официално уведомен чрес смс от полиция, че е издирван.

1

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефят таки изказвания- той не отрича обвиненията, а просто разследването не било изпипано. Като Брендо- пуснаха го не защото не е нарко, ам щото нямали желание да го екстрадират