13

Алекс

преди 2 години

Отстрел на ***.Навремето така се правеше и имаше ефект.

12

Гола вода

преди 2 години

Радевите министри казват, че всичко е под контрол.От кучета до корупция.Отново ни излъгаха.

11

Анонимен

преди 2 години

Вдяка община е длъжна да има приют за бездомни животни, и в местното законодателство дори го има, а си птедставям колко европейски директиви има по темата. Обаче за голяма изненада, не навсякъде има приюти. Как така хем е задъжително, хем го няма, не мога да обясня. Нещо ксто маските в градския транспорт.

10

ЦИНИК

преди 2 години

Кайма с антифриз бря . Тургате вечер и няаа дъ има кучаата !

9

Az da vi

преди 2 години

Винаги съм знаел че северозапада са малко глу павички, но пък чак толкова, че да ги пишат тук...... Леле мале!!!!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Няма държава, как не го разбрахте вече 30г. Тези отгоре идват един след друг и само гледат да откраднат възможно най-много. За народа не ги интересува така че се оправяйте сами. Неволята нали знаете приказката. Така че направете нещо да изчезнат псетата и да не тероризират никой. Проблема е решен

7

Виетнамски студент

преди 2 години

Ням ням нямммм....ох,че вкусноооо

6

Анонимен

преди 2 години

Те тези песoвe не са дошли от Марс. Някой ги е захвърлил на улицата и сега кучелюбите като отворят едни големи уста, ще ги приберат на пткинден.

5

@ 5 от Дунава

преди 2 години

Знам, че и едното и другото е ев.р.ейска работа, даже с гражданството повече. Но виждаш какви сме станали, трябва да се мислим за културни, за да направим нещо смислено. Ако то е смислено, но не е модерно, прогресивно и европейско, ние няма да го правим. Гоим, какво да се прави.

4

Дунава Вечен Страж

преди 2 години

Много ме разочароват моите братя. Кучета ще ни дъвчат, луди ще ни бият, а ние като някакви ученици ще "чакаме някой от горе" да помогне. Каква е разликата между поданика и гражданина? Поданикът все чака помощ от тези над него. Гражданинът сам взима нещата в ръце. Когато види, че не помага дори папата от горе, той сам решава проблемите. Понякога трябва смелост. Но ние сме още с робското мислене - не смеем сами да се справим, а чакаме помощ от горе.

3

Анонимен

преди 2 години

Aми пенсионерите да си разнообразят малко менюто, а да не се оплакват. Виетнамците, защо нямат проблеми с кучетата? Хващат, държат го 2 дни гладно, бой с жилава пръчка да му се отпусне месото, а кожата да продадат на сарачи. Първите шапки за пилоти през втората световна война са били от кучешка кожа и летците споделят, че са били много добри.

2

MaйMyнaтa

преди 2 години

Ако беше истина, сега нямаше да ти четеме пcиxичеcките проблеми

1

Това не е важно

преди 2 години

Банди на Бойко Борисов вилнеят със СРС апаратура в Перник,София,Бобов дол, Белград Сърбия и Прага Чехия!Убиват неудобни човеци!