44

Анонимен

преди 2 години

ДО 60 тя демокрацията тук я изродиха апапите на правешкия ***. И тогава лекарите ви слугуваха за 170 лв.

43

Анонимен

преди 2 години

При СОЦА имаше болници във всеки град,даже по две,в големите градове по 10,в селата здравни служби и персонал истински,Живков се грижеше за здравето на българите и особено на децата.Сега ни лекуват афгани,негроиди и кви ли не.Тогава имахме войски био и химически с военни лекари.Ние ще бъдем първи в света които ще си самоунищожим държавата родината сами в името на деградацията,разврата,свободията наречени демОнокрация!

42

Беновска пита #42!!

преди 2 години

В България няма задължителна ваксинация?? А защо няма ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН висок стандарт на живот като в Западна Европа??

41

Анонимен

преди 2 години

Нали нямало вирус? Що умирате х 100 души дневно от тоя, дето го няма, и що висите пред спешните кабинети с часове да се доберете до легло или респиратор??? А защо ваксинираните държави имат х 5-6 души в цялата държава на респиратор, а ние имаме почти 500? И кой плаща за това-ами ние, ваксинираните които ходим на работа! ИдЕоти!

40

Анонимен

преди 2 години

Задръстихте болниците, убихте маса лекари, хвърляме ваксините и пак се репчат по форумите. Кухи кратуни!

39

Анонимен

преди 2 години

Бялата мафия

38

Анонимен

преди 2 години

Българина за пореден път доказа, че е най-глупавото племе в Европа.

37

до 49, 50

преди 2 години

Верно е - много тикви има в БългарияИ ти си определено една от тях.

36

Анонимен

преди 2 години

Анти-ваксърите казаха че няма вирус! Значи няма нужда от легла!Анти-ваксърите знаят най-много. Разбират повече от останалите 200 държави на планетата! Затова България е най-процъфтяващото място на планетата, с най-умните хора!

35

Беновска пита

преди 2 години

Ало,фелдшер Наталия!! А в Бургас,в ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ има ли легла и доктори??

34

Епидемиолог до#35

преди 2 години

До Анонимен: Ваксърите се заразяват и ръсят заразата наляво и надясно безнаказано и под прикритие!! Схващаш ли бе тикво??

33

Д-р Хаус до #42

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ваксиниране?? Ха ха ха!! КОНСТИТУЦИЯТА го ЗАБРАНЯВА!! Схващаш ли бе тикво??

32

Анонимен

преди 2 години

До маймунски аденовирус Я дай ЕДНО такова изследване. :))))

31

маймунски аденовирус

преди 2 години

До 47 - интересно, защо всички изследвания показаха че хората отказващи експерименталните неработещи вредни терапии са предимно хора с отлично образование. Може би защото трябва да си наивен, неинформиран и неинтересуващ се плоскоглав плоскоземец за да приемеш подобен медикаментозен буламач понеже го пропагандират от медиите.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма и задължително образование в България .затова сме на тоя хал с ваксинацията.

29

ЖИРАФ

преди 2 години

До 45 ...Ама... И съседа ми го изкара леко. И възрастните ми роднини с хронични заболявания го изкараха леко. Единствените починали във връзка с Голямата Страшна Пандемия, с които лично имам някаква връзка, са двама след "ваксина". Мдаа.

28

Анонимен

преди 2 години

До 42 - по тази логика, за съжаление няма и задължителна хормонална терапия, задължителни противозачатъчни, задължителни успокоителни и тн.

27

Анонимен

преди 2 години

За съжаление в България няма задължително ваксиниране.

26

ЖИРАФ

преди 2 години

До 39 - "И какво като си го преболедувал, тази информация с какво е важна за света" - -----------опитвам се да успокоя проповедниците от сектата на ковиваксърите, непрекъснато се тревожат за мен и ми казват какви страхотии ме очакват ако не се покая и не приема свещенодействието на Великата Вацина.

25

Анонимен

преди 2 години

Нормално, продължавайте с фашистката политика за задължително принудително ваксиниране на медици, пък те ще стоят на работа. Това го знаят и първокласниците, всички от които минават по интелект всеки психясал ковидваксър.